Cultura

Alcalá Norte, cap de cartell del Sam Festival de Pedreguer

El festival arriba a la seua dècada de vida aquest dissabte 21 de setembre

El Sam Festival de Pedreguer arriba a la seua dècada de vida aquest dissabte 21 de setembre. El festival, que ha crescut de manera constant durant aquests 10 anys, celebrarà l’aniversari amb un cartell variat i l’atractiu de la banda revelació de la temporada, Alcalá Norte.

Com és habitual, el Sam Festival continuarà oferint entrada gratuïta, un servei que inclou barra i sopar, i sis actuacions que faran vibrar el públic. En l’edició de 2023, el festival va batre el seu rècord d’assistència, amb aproximadament un miler de persones gaudint dels concerts al Rockòdrom de Pedreguer.

Novetats d’aquesta edició del Sam Festival

El festival ha decidit introduir algunes novetats per a commemorar els seus 10 anys. Una de les més destacades és el concert vermut, que obrirà la jornada abans de les actuacions principals. A més, enguany el festival comptarà amb dos escenaris: un a l’exterior del Rockòdrom i un altre en l’interior, oferint així una experiència diferent i una millor distribució de l’espai.

Bandes i programació

La associació Toca-la Sam, organitzadora del certamen, aposta una vegada més per una programació eclèctica. Els sis grups que actuaran representaran diferents estils del pop rock. A més, el Sam Festival manté la seua fórmula característica de combinar bandes locals i valencianes amb referents del panorama estatal.

Entre els grups destacats es troba la banda madrilenya Alcalá Norte, que encapçala un cartell dissenyat per agradar a públics de totes les edats. Aquesta combinació de diversitat musical i ambient festiu ha fet del Sam Festival una cita ineludible per als amants del rock de la comarca de La Marina Alta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *