Oci i temps lliure

El musical de Bluey arriba a Portal de la Marina per fer gaudir els més menuts

Aquest espectacle gratuït per a tota la família tindrà lloc els dies 4 i 5 d'octubre

El Portal de la Marina oferirà una experiència única per a tots els xiquets i xiquetes de la Marina Alta. El 4 i 5 d’octubre arribarà al centre comercial el musical de Bluey, un espectacle infantil que promet fer gaudir els més menuts.

Aquest esdeveniment gratuït tindrà una duració de 25 minuts i permetrà que els xiquets coneguen a Bluey, la famosa cadelleta de la televisió. Bluey, amb 6 anys, és coneguda per la seua energia, imaginació i curiositat pel món.

Horaris del musical de Bluey

Per a assistir a aquest musical, no serà necessari inscriure’s prèviament. Els seients s’assignaran per ordre d’arribada, per tant, es recomana arribar amb antelació.

El divendres 4 d’octubre hi haurà tres passis: a les 16:30 h, a les 18 h i a les 19:30 h. El dissabte 5 d’octubre, es podrà gaudir del musical en cinc passis: a les 12 h, 13 h, 16:30 h, 18 h i 19:30 h.

Compromís social amb la infància

Durant aquests dies, el Portal de la Marina també col·laborarà amb la Fundació Madrina, una ONG dedicada a combatre la pobresa infantil. Del 23 de setembre al 5 d’octubre, es recolliran productes per a xiquets vulnerables de 0 a 12 anys, com ara bolquers, roba en bon estat, aliments i productes d’higiene.

A més, el centre comercial ha preparat un sorteig especial en la seua aplicació “Club de los Disfrutones”. El premi és un viatge al parc de Leolandia a Milà per a una família de quatre membres, amb totes les despeses incloses.

Segons la directora del centre comercial, Virginia Carrasco, l’esdeveniment pretén seguir oferint activitats d’oci pensades per als xiquets i compromeses amb les famílies de la comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *