Medi ambient

Dénia acull una xarrada sobre la nova Llei de benestar animal amb experts del sector

La xarrada serà aquest dissabte, 21 de setembre, a les 11 hores
Cartell de la xarrada sobre la Llei de benestar animal / Ajuntament de Dénia

Dénia es prepara per acollir una xarrada sobre la nova Llei de Protecció i Benestar Animal (Llei 7/2023, de 28 de març). L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 21 de setembre, a la Casa de la Cultura de Dénia, i començarà a les 11 del matí. Organitzada per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Dénia, la xarrada comptarà amb la participació de la veterinària Mercedes Chalmeta.

A més, aquesta xarrada compta amb el suport d’entitats com APAD (Associació Protectora d’Animals de Dénia), Aldea Felina i la clínica Sana Sana, que col·laboren per oferir informació detallada sobre aquesta nova llei.

Aspectes clau de la llei de benestar animal

Durant la xarrada, Mercedes Chalmeta, veterinària i directora de Sana Sana Clínica Veterinària a Dénia, explicarà els aspectes més rellevants de la llei. A més, abordarà els principals dubtes que han sorgit entre la ciutadania. Aquesta nova llei afecta tant als animals domèstics com a les persones que hi conviuen amb ells.

Així mateix, Chalmeta aclarirà alguns malentesos i idees errònies que han circulat recentment al voltant de la llei. Això permetrà als assistents tenir una visió més clara de com s’implementarà aquesta normativa en la vida quotidiana.

Per què és important assistir a aquesta xarrada?

Aquest esdeveniment és especialment interessant per a aquelles persones que conviuen amb animals domèstics. També és crucial per a professionals del sector veterinari. Els assistents podran resoldre dubtes sobre la nova normativa. A més, Chalmeta proporcionarà exemples concrets per facilitar-ne la comprensió.

Si tens inquietuds sobre com aplicar la nova llei de benestar animal o vols estar informat, no pots perdre aquesta oportunitat. La xarrada serà un espai de diàleg on els participants podran aprendre i compartir les seves experiències.

No dubtes en assistir si vols estar ben informat sobre els teus drets i responsabilitats amb els animals domèstics. És una oportunitat única per aclarir qualsevol dubte i estar preparat per als canvis que introduirà la Llei 7/2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *