Cultura

Horaris, acreditacions, accés i aparcaments de cara al concert del Festacarrer 2024 a Ondara

La Fúmiga, Cactus i VadeRock Bingo Musical actuaran a la plaça de bous, el dissabte 21 de setembre
Cartell / Ajuntament d'Ondara

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara ha informat sobre qüestions pràctiques relatives al plat fort del Festacarrer 2024, com és el concert de La Fúmiga, Cactus i VadeRock Bingo Musical en valencià, a la plaça de bous, que tindrà lloc el dissabte 21 de setembre des de les 20:30 hores.

Els horaris del concert finalment seran els següents: a les 20 hores començarà amb Va de Rock DJ session; a les 20:30 hores, concert de Cactus, i a les 22 hores, concert de la Fúmiga. A les 23:15, per a culminar l’acte,  VadeRock Bingo Musical en valencià.

Aquesta programació suposa un canvi en l’horari del concert de la Fúmiga, previst en un principi per a les 20:30 hores, però que s’ajorna fins les 22 hores per motius aliens a l’Ajuntament.

Quant als accessos a la plaça de bous per al concert del Festacarrer, cal esmentar que l’accés a la plaça de bous serà lliure i il·limitat sempre amb la polsera d’acreditació per les entrades i eixides habilitades: l’accés a la zona arena es farà per l’entrada de l’avinguda Doctor Fleming, i l’accés a la zona grada es farà per l’entrada de General Bosch.

L’acreditació i obtenció de les polseres per les entrades es podrà realitzar fins el divendres 20 de setembre de matí en la Casa de Cultura (en horari de 9 a 14 i de 16 a 20 hores), i en El Prado a partir del divendres de vesprada (de 16 a 19 hores), i dissabte 21 de setembre de 10 a 13 i de 17:30 a 20 hores.

Cal indicar que per motius d’higiene i neteja de l’espai públic, que prohibida l’entrada de menjar i beguda a la plaça de bous.

Quant a les zones d’aparcament, s’habilitaran els aparcaments del carrer Nacions sense Estat, el que s’utilitza també per la fira, el de la rotonda del MasyMas d’eixida cap al Verger i el de la piscina municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *