Educació

Educació aprova el decret de creació del nou IES de Calp

‘Les Salines’ tindrá una capacitat per a més de 900 escolars
Aula / Ajuntament de Calp

La conselleria d’Educació ha aprovat el decret de creació del nou Institut d’Educació Secundària ‘Les Salines’.

Segons establix el decret, el nou centre, que ha començat la seua activitat provisionalment a la Casa de Cultura Jaume Pastor i Fluixà, tindrà, quan estiga construït el nou edifici, una capacitat per a més de 900 escolars: 600 d’ESO, 210 de Batxillerat i 96 d’FP. A més, estarà dotat de 20 unitats d’Educació Secundària Obligatòria, 6 de Batxillerat i 4 de Formació Professional (2 d’FP Bàsica i 2 d’FP Grau Mitjà).

El nou institut es denomina Les Salines, segons va acordar el Consell Escolar en homenatge a l’entorn natural de la localitat, i després d’un procés participatiu en el qual diversos centres educatius de Calp van presentar propostes de nom.

D’altra banda, el procés d’adjudicació per a l’empresa responsable de la construcció de les instal·lacions definitives està en marxa. Es preveu que este projecte siga una realitat en el menor termini possible, amb l’objectiu d’oferir a la comunitat educativa instal·lacions adequades i modernes.

La creació de l’IES Les Salines respon a la necessitat de descongestionar l’actual IES Ifac i millorar la qualitat de l’educació a Calp, garantint una correcta atenció a la demanda d’escolarització en les diferents etapes educatives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *