Societat

Benitatxell Impulsa’t, la nova oferta de tallers gratuïts per a la digitalització i la modernització

Tindran lloc de l'1 al 24 d'octubre i van dirigits a empresaris, autònoms i associacions
Presentació de l'iniciativa Benitatxell Impulsa’t / Aj. Benitatxell

Les regidories de Noves Tecnologies i Transformació Digital, encapçalades per Javi Cabrera, i la de Comerç i Promoció Econòmica, a càrrec de Maite Roldán, han organitzat un cicle gratuït de tallers orientats a la digitalització i modernització dels negocis locals. Aquestes sessions, dirigides a empresaris, autònoms, associacions i veïnat en general, es duran a terme del 1 al 24 d’octubre, els dimarts i dijous de 19:00 a 21:00h, a la Biblioteca Municipal.

El programa s’inaugurarà amb un taller sobre les funcionalitats de WhatsApp Business, una eina clau per a millorar la relació amb els clients. Durant les següents sessions es tractaran altres temàtiques, com l’ús de Canva per a crear dissenys i cartells, fotografia mòbil per a xarxes socials, vendes en línia, Google My Business per a millorar la visibilitat local dels negocis, promoció de productes i esdeveniments a Instagram, gestió de publicacions en xarxes socials i creació de microvídeos amb Instagram Reels o Tik Tok.

Les places són limitades, i les inscripcions ja estan obertes a través de la plataforma digital: https://www.inscribirme.com/o/ajuntament-del-poble-nou-de-benitatxell.

Aquests tallers s’emmarquen dins de la línia 3 d’ajudes de la Diputació d’Alacant per a la promoció econòmica, que ha destinat una subvenció de 3.200 euros per a fomentar la transformació digital del teixit empresarial del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *