Escolta l'informació de hui, dimecres 18 de setembre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Avanç Dénia FM 18/09/2024

L’avanç informatiu de dimecres 18 de setembre, de les 7.45 hores de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Els titulars de hui:

Ampli capítol de successos la que centra part de la nostra actualitat. Dos rescats ahir, a la vesprada, a Xàbia. D’una banda, d’una dona que va caure de manera fortuïta produint-se un esquinç greu de turmell, en la senda des de la cala Tangó fins al Cap de Sant Antoni. Es va mobilitzar l’helicòpter de rescat. I l’altre rescat va ser el d’un gos llaurador que es trobava atrapat en un repeu d’uns 30 metres en un penya-segat del Cap Negre de Xàbia.

Estos se sumen a l’accident ocorregut ahir en la carretera d’entrada a Dénia, en la rotonda de l’estanc. Pel que sembla, el vehicle, en el qual viatjaven dos dones, perdia el control en entrar en la rotonda, s’eixia de la via, saltant-se la vorada i impactant contra un vehicle estacionat al costat de l’estanc. Una dona, que anava en el vehicle, va resultar ferida.

Es completa la pàgina de successos amb el desmantellament per part de la Policia Nacional d’un laboratori de fabricació de drogues de disseny ocult en un zulo d’una vivenda de Teulada. I la detenció per la Policia Local de Xàbia d’un home per suposada violència de gènere, qui va causar gran alarma social en l’Arenal, en anar pel carrer ensangonat i amb un ganivet.

Al marge, en pàgina política, Compromís per Benissa i CIBE han anunciat que elevaran a la Fiscalia Anticorrupció la informació recaptada que demostraria que el munícipe viu en un edifici familiar que no s’ajusta a la llicència de construcció sol·licitada en el seu moment, i que no s’han sufragat, durant diversos anys, les taxes i impostos.
Per part seua, Arturo Poquet assegura que la situació de la vivenda on viu està totalment correcta i té la consciència molt tranquil·la. Els rebuts s’estan pagant, com el de l’IBI amb efecte retroactiu, o el del gual.

A Calp, l’Ajuntament, a través de la regidoria de Planificació Turística, ha llançat una campanya sota el nom “Cuida de Calp hui. Gaudeix-ho sempre” amb la finalitat de fomentar un turisme responsable i sostenible en la localitat.
Més en pàgina turística, perquè Pego celebrarà el pròxim 27 de setembre el Dia Mundial del Turisme amb unes rutes urbanes, organitzades conjuntament amb la resta de municipis de la Mancomunitat de Pego i Les Valls ((l’Atzúbia i Les Valls). Una iniciativa sota el lema triat per a esta efemèrides, ‘Turisme i pau’.

Mentres a Ondara, l’Ajuntament convoca les ajudes al transport 2032-24 a estudiants d’ensenyament reglat, els estudis del qual no poden realitzar-se en el municipi. El termini de presentació de sol·licituds és del 23 de setembre al 7 d’octubre. També a Ondara, s’ha presentat la nova edició de cursos formatius per a persones adultes 2024-2025 “Ondara Et Forma”, impulsats per les Regidories d’Educació (dirigida per Rosa Ana Marí) i Ocupació i Formació (dirigida per Raquel Mengual). La duració dels cursos serà del 21 d’octubre a maig 2025. Escoltem sengles edils.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *