Escolta l'informació de hui, dimecres 18 de setembre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Informatiu Dénia FM 18/09/2024

Tota la informació de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Pots escoltar en directe l’Informatiu de dilluns a divendres a les 13.30 hores.

Els titulars de hui, dimecres 18 de setembre del 2024, són els següents:

El pròxim 30 de novembre arriba a Dénia la primera carrera solidària ‘Ruta 091’ de la Policia Nacional, a benefici dels afectats per la Síndrome d’Ifap, amb la col·laboració de l’Associació Soldiaris Dénia, representats en la figura del xicotet Lucca Sánchez Fornés, veí de Dénia. Este matí, s’ha presentat la carrera, per l’Inspector Cap de la Policia Nacional José Luis Fajardo.

La líder del PP i comissionada del port de Dénia, Pepa Font ha visitat el “primer café” en el qual ha assegurat que li agradaria que les obres de la ciutat marxaren al mateix ritme que les del port. Precisament, mirant cap al recinte portuari, Font ha ressaltat, entre altres projectes, la futura obertura del Real Club Nàutic de Dénia a la ciutat.

A Benissa, per part seua, nova picabaralla entre oposició i alcalde de Benissa per la situació de la vivenda familiar. Compromís i CIBE denuncien suposades irregularitats sobre la llicència sol·licitada en el seu moment, i que no s’haja sufragat, durant diversos anys, les taxes i impostos. Per part seua, Arturo Poquet assegura que la situació de la vivenda on viu està totalment correcta; i els rebuts s’estan pagant, com el de l’IBI amb efecte retroactiu, o el del gual.

L’Ajuntament de Calp, a través de la regidoria de Planificació Turística, ha llançat una campanya sota el nom “Cuida de Calp hui. Gaudeix-ho sempre” amb la finalitat de fomentar un turisme responsable i sostenible. La campanya consistix en la difusió d’opis amb la imatge del Penyal d’Ifac i la distribució d’un fullet amb un decàleg de bones pràctiques per a aconseguir un Calp més sostenible.

L’Ajuntament d’Ondara ha convocat, per sèptim any, ajudes de transport per als estudiants que cursen estudis reglats fora del municipi. El termini de presentació de sol·licituds va des del 23 de setembre fins al 7 d’octubre. El valor màxim de les ajudes no serà, en cap cas, superior als 500 euros.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *