Educació

El CEE Raquel Payà guanya el Premi Europeu a l’Ensenyament Innovador en Formació Professional

És l’únic centre d'Espanya premiat en aquesta categoria
Porta d'entrada del CEE Raquel Payà / Imatge d'arxiu

El CEE Raquel Payà ha rebut el Premi Europeu a l’Ensenyament Innovador en la categoria de Formació Professional. Aquest guardó reconeix la innovació educativa dels centres dins del programa Erasmus+. És una fita important, ja que és el primer Centre d’Educació Especial que rep aquest premi. A més, és l’únic centre d’Espanya premiat en aquesta categoria, d’entre els 21 premiats.

Un reconeixement internacional per al CEE Raquel Payà

Així, aquest premi subratlla l’excel·lència educativa i el compromís del centre amb la integració dels seus estudiants. La notícia es va anunciar dilluns passat a Brussel·les, a través d’un vídeo oficial. El premi posa en valor la innovació aportada pel CEE Raquel Payà al sector de Formació Professional.

D’altra banda, l’equip del SEPIE (Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació) visita hui el centre per gravar vídeos. Aquests vídeos seran difosos tant per l’Agència Nacional Espanyola com per la Unió Europea. Les gravacions es duran a terme en diverses instal·lacions del centre, com ara a les aules de Formació Professional, al racó Erasmus+, al mercat i en altres llocs destacats. Tot això es farà entre les 11:00 i les 15:00 hores.

Acte oficial al Teatro Real de Madrid

Finalment, l’entrega oficial del guardó es farà a Brussel·les els dies 14 i 15 de novembre. Després, el Ministeri d’Educació reconeixerà formalment el centre en una cerimònia especial el 17 de desembre al Teatro Real de Madrid.

Amb aquest guardó, el CEE Raquel Payà se situa com a referent en l’educació especial, representant Espanya en el panorama europeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *