Esports

El Club Pilota Calp jugarà la Champions League de Llargues

Turisme Calp ha posat en marxa una campanya per a donar a conéixer el municipi en el mercat belga coincidint amb l'esdeveniment
Equips de Llargues de Calp / Ayto Calpe

El Club de Pilota Valenciana de Calp es prepara per a competir la setmana vinent en la fase final de la Champions League de Llargues, que se celebrarà en Montignieslez-Lens, Bèlgica, els dies 27, 28 i 29 de setembre. Este prestigiós torneig reunix els 12 millors equips d’Europa en la modalitat de llargues, una de les disciplines més tradicionals de la pilota valenciana.

Aprofitant esta important cita esportiva, el departament de Promoció Internacional de Calp ha llançat una campanya per a donar a conéixer el municipi en el mercat belga, un dels principals emissors de turisme cap a la Costa Blanca. A través d’accions promocionals, Turisme Calp busca posicionar al municipi com un destí ideal per als qui busquen benestar, sostenibilitat i cultura, promovent així les visites fora de la temporada alta.

A més, s’estan explorant oportunitats de col·laboració amb Montignieslez-Lens per a enfortir els llaços entre totes dues localitats i fomentar l’intercanvi cultural i esportiu. Esta iniciativa pretén crear noves oportunitats de desenrotllament turístic i afermar relacions entre totes dues comunitats.

La participació del Club de Pilota Valenciana de Calp en una competició d’este nivell s’ha convertit en una oportunitat per a promocionar els encants de Calp a Bèlgica, destacant el seu atractiu com a destinació turística de qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *