Esports

Triple empat al cap de La Sella Open

Després de la primera jornada Virginia Elena Carta, Helen Briem i Elina Nummenpaa lideren amb 67 colps
Virginia Elena Carta / La Sella Golf

Després de la primera jornada de La Sella Open, l’emoció s’apodera del torneig, amb un triple empat en el més alt de la classificació. La italiana Virginia Elena Carta, l’alemanya Helen Briem i la finlandesa Elina Nummenpaa han completat els 18 clots amb una brillant targeta de 67 colps, 5 sota el parell del camp.

Virginia Elena Carta i Helen Briem van establir l’estàndard durant la sessió del matí, firmant ambdues un 5 sota parell que es va convertir en l’objectiu a batre per la resta de les jugadores en la jornada vespertina. Carta va oferir una actuació impecable, sense cometre errors, aconseguint cinc birdies repartits al llarg del seu recorregut, destacant especialment els seus encerts en els dos últims clots, la qual cosa la va consolidar com una dura competidora en esta primera jornada.

Helen Briem en l’eixida d’un clot | La Sella

Per part seua, Helen Briem, amb una volta més emocionant, va obtenir el mateix resultat amb huit birdies i tres bogeys. La golfista alemanya, amb les seues quasi 1,90 metres d’altura, es va sumar a la lluita pel lideratge, empatant amb la italiana en el més alt de la taula.

Durant la #vesprada, la finlandesa Elina Nummenpaa es va unir a la disputa pel cim del torneig, fregant el rècord del camp establit per la francesa Anne-Charlotte Mora amb 63 colps. No obstant això, un bogey en l’últim clot va frenar el seu avanç i la va deixar compartint el lideratge amb Carta i Briem.

Marta Martín durant el torneig | La Sella

Entre les espanyoles, la millor actuació va ser la de la madrilenya Marta Martín, qui va firmar una targeta de 69 colps. Martín va comentar: “sense jugar del tot bé, el resultat és bo, així que estic contenta.” Una altra madrilenya, Blanca Fernández, debutant en el circuit professional, també va tindre una jornada destacada en entregar una targeta de 70 colps, col·locant-se com la segona millor espanyola de la jornada.

El torneig promet molta emoció en les pròximes jornades, amb el lideratge compartit i un nodrit grup de jugadores aguaitant el cim de La Sella Open.

Leticia donant un colp | La Sella

Tres jugadores relacionades íntimament amb La Sella han jugat juntes en la jornada inaugural del torneig. Es tracta de la francesa Celine Herbin, l’alemanya Leticia Ras-Anderica i l’espanyola Natasha Fear, que han gaudit moltíssimes vegades del recorregut alacantí, totes elles amb residència en les proximitats de La Sella. Òbvia dir que van rebre des del primer minut el carinyo dels aficionats presents en el camp, la majoria d’ells de socis del club, que declaraven estar encantats amb la possibilitat de veure a grans golfistes jugant en el seu camp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *