Esports

El CD Dénia necessita puntuar davant el Paterna CF

L'entrenador dianense disposarà de més jugadors després de l'arribada d'Achaval i Chivu
Defensors dianenses durant un partit / Javier Zamora

En la tercera jornada de Lliga Comunitat el CD Dénia jugarà el diumenge en el camp “Gerardo Salvador”, a les 12 enfront del Paterna CF. L’àrbitre encarregat de dirigir el xoc és Vila Soler, que comptarà com a assistents amb, Rubio García i Cuisinier Hervás.

L’entrenador dianenseJuanjo Antolí disposarà de més jugadors que poder utilitzar sense haver de recórrer a l’equip filial. L’arribada esta setmana del migcampista argentí, Achaval i del central, Chivu permet tindre més profunditat de banqueta que la que va tindre davant l’Independiente Alicante.

En el vestuari groguet tenen clar que és més que necessari sumar punts, estar amb el caseller a zero en la classificació fa tindre sensació d’ansietat i en certa manera, pressió per veure’s en la zona baixa.

El Paterna CF, és un equip que en principi no va aconseguir l’ascens a esta categoria. Després del descens del Gandia CF i el retorn del Rayo Ibense a Tercera Federació, va permetre als valencians tindre plaça en este grup sud.

Al conjunt gualdinegro que entrena Kike Vega este partit li suposa l’estrena de lliga davant la seua afició. En la primera jornada va jugar a Quart de Poblet, en tindre el seu camp una sanció de la temporada passada.

El rival dels dianenses és un equip basat en el bloc que va realitzar una bona campanya en l’exercici passat. Per a afrontar la seua aventura en Lliga Comunitat s’han reforçat bé amb l’arribada d’Iván Cordero, Carlos Valdueza, Pedro Nguema, Lincoln, Pablo Martínez i el davanter, Silvestre Paniccia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *