Tribunals

El Jutjat arxiva la denúncia de Compromís contra l’Ajuntament de Llíber i el Grup VAPF

El desenvolupament urbanístic del PAI Medina Llíber pot continuar
Camí a Medina Lliber / Grupo VAPF

El Jutjat d’instrucció núm. 1 de Dénia ha dictat un auto de sobreseïment de la denúncia presentada per Compromís contra l’Ajuntament de Llíber i la promotora del PAI Medina Llíber, el Grup VAPF. Aquesta decisió posa fi a les diligències obertes arran de l’acusació de presumpte delicte contra el medi ambient, formulada pels representants del grup polític, Gerard Fullana i Ximo Perles, el juliol de 2023.

La denúncia va generar un fort ressò mediàtic, amb titulars que destacaven la possibilitat d’infraccions ambientals en les obres del PAI Medina Llíber, així com la manca de llicència, segons Compromís. No obstant això, després de la intervenció del SEPRONA i la sol·licitud d’informes a diferents organismes, el jutjat ha conclòs que no s’ha comès cap delicte.

El termini per a recórrer l’auto de sobreseïment ja ha expirat, i no consta que Compromís haja presentat cap recurs, segons afirma la promotora. Des del Grup VAPF, s’afirma que la denúncia “només pretenia generar confusió i desprestigiar el projecte”, el qual defensen com a sostenible i beneficiós per a l’economia local.

Amb aquesta resolució, el desenvolupament urbanístic del PAI Medina Llíber pot continuar, amb la promotora subratllant el seu compromís amb la legalitat i la millora de la qualitat de vida a la comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *