Escolta l'informació de hui, divendres 20 de setembre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Avanç Dénia FM 20/09/2024

L’avanç informatiu de divendres 20 de setembre, de les 7.45 hores de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Els titulars de hui:

D*na Festival reunirà els millors xefs d’Espanya en un homenatge únic a l’horta mediterrània, els pròxims dies 28 i 29 de setembre, en el passeig de la Marineta Cassiana de Dénia. Els xefs Rodrigo del Carrer, Ramón Freixa, Susi Díaz, Ricard Camarena, Vicky Sevilla o Luis Valls, entre molts altres, seran presents en la qual és la gran cita de la gastronomia mediterrània.

En clau polític-municipal, Dénia vol que el Consell declare el municipi com a zona tensionada per a regular el preu del lloguer. Amb este objectiu es presenta una moció al pròxim ple de l’Ajuntament, sol·licitant al Consell de la Generalitat Valenciana que inicie els tràmits per a declarar a Dénia com a zona tensionada en virtut de la Llei del dret a la vivenda.

Mentres, L’alcaldessa de Calp, Ana Sala i el regidor de Residents, Marco Bittner, han mantingut una reunió amb el Subdelegat del Govern, Juan Antonio Nieves, amb l’objectiu de traslladar-li la necessitat de reforçar els servicis administratius dirigits a la població estrangera de Calp. Entre ells, li han sol·licitat que Calp puga acollir el servici itinerant de la Policia Nacional per a expedir el Número d’Identitat d’Estranger (NIE).

També mirem cap a Benissa, on l’alcalde, el popular Arturo Poquet ha comparegut públicament, este matí, documents en mà, per a rebatre les acusacions abocades pels edils Mari Carme Ronda, de Compromís per Benissa, i Isidor Mollà, de CIBE, sobre la presumpta il·legalitat de la vivenda familiar i l’impagament dels impostos corresponents. Poquet ha incidit en el que ahir ja comentava per a Dénia FM, i defén la seua posició.

Demà 21 de setembre se celebra el Dia Mundial de l’Alzheimer i amb este motiu, AFA, l’Associació de Familiars d’Alzheimer Teulada Moraira, ha preparat una sèrie d’actes commemoratius. És el cas de la X Marxa per l’Alzheimer a celebrar el pròxim 6 d’octubre.

I moltes cites les que ens oferix el cap de setmana, amb la celebració del dia sense cotxe a Xàbia i Calp, mentres que Ondara celebrarà esta jornada, el pròxim 27 de setembre. #Ací a Ondara, este cap de setmana, l’últim del Festacarrer. Més a Xàbia, el diumenge amb l’IX Aplec de danses dels Marines. I la tercera edició de ‘Viu l’arròs mariner’ en el mercat gastronòmic i cultura Els Magazinos a Dénia.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *