Escolta l'informació de hui, divendres 20 de setembre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Informatiu Dénia FM 20/09/2024

Tota la informació de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Pots escoltar en directe l’Informatiu de dilluns a divendres a les 13.30 hores.

Els titulars de hui, divendres 20 de setembre del 2024, són els següents:

El Jardí cultural i sostenible de l’IES Sorts de la Mar ha sigut l’escenari, este matí, de la gravació del curtmetratge “L’Escaldà”. S’emmarca en el projecte d’innovació i inclusió educativa “Sons de la Mar”, seleccionat per la Conselleria d’Educació. Amb esta gravació es pretén posar en valor l’època del comerç de la pansa a la ciutat.

El pròxim ple de l’Ajuntament de Dénia debatrà una moció que sol·licita al Consell de la Generalitat Valenciana que inicie els tràmits per a declarar a la ciutat com a zona tensionada. L’objectiu és regular els preus del lloguer i facilitar l’accés a una vivenda digna, especialment per als sectors més vulnerables de la població. Maria Josep Ripoll, edil de Territori.

L’alcaldessa de Calp, Ana Sala i el regidor de Residents, Marco Bittner, li han traslladat al Subdelegat del Govern la necessitat de reforçar els servicis administratius dirigits a la població estrangera del municipi. Entre ells, li han sol·licitat que Calp puga acollir el servici itinerant de la Policia Nacional per a expedir el Número d’Identitat d’Estranger (NIE).

Els Magazinos homenatja els pescadors i l’arròs mariner en la tercera edició de “Viu l’Arròs Mariner”. Federico Cervera ha visitat el nostre ‘primer café’ per a aprofundir sobre esta jornada i la creació d’este mercat gastronòmic i cultural de Dénia. També ha repassat la història i creació d’este espai, que s’ha convertit en un referent a la comarca.

A Ondara, últim cap de setmana del Festacarrer 2024, amb el concert de La Fúmiga; mentres Xàbia i Calp celebren, el diumenge, el Dia sense Cotxe. Data que Ondara durà a terme el pròxim dia 27, amb activitats per als escolars. I de nou Xàbia, acull este diumenge l’IX Aplec dels Marines, per primera vegada, amb el concert de Pep Gimeno ‘El Botifarra’.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *