Esports

L’Acadèmia Manu Sala campiona autonòmica benjamí de tenis

El títol va ser gràcies a les victòries d'Ángela Sala, tant en individual com en dobles en el torneig celebrat en el Club Tenis València
Ángela Sala al costat de Manu Sala / Sala

L’Escola de Tenis Manu Sala Academy ha aconseguit el títol de Campiona de la Comunitat Valenciana en la categoria benjamí, gràcies al destacat rendiment d’Àngela Sala, qui es va emportar el triomf tant en individual com en dobles en el torneig celebrat en el Club Tenis València durant la primera setmana de setembre.

En la final individual, Ángela Sala va dominar el partit en véncer a Maria Kuznetsova per 4/1 i 4/0, demostrant el seu gran nivell i capacitat en cada punt. Posteriorment, en la modalitat de dobles, Sala es va associar amb Maria García per a imposar-se a la parella formada per Ana Malysheva i la mateixa Maria Kuznetsova en un emocionant partit que va acabar 5/3, 1/4, 10/7.

L’èxit d’Ángela Sala en totes dos categories reafirma l’excel·lent treball que es realitza en la Manu Sala Academy, consolidant-la com una de les pedreres més prometedores del tenis valencià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *