Esports

Primer punt per al CD Dénia en empatar davant el Paterna CF (0-0)

Els dianenses van haver de manllevar les samarretes en viatjar únicament amb les grogues que coincidien amb les del Paterna CF
Juanjo Antolí entrenador del CD Dénia / Javier Zamora

El CD Dénia va aconseguir el seu primer punt en el campionat de Lliga Comunitat després d’empatar 0-0 en la seua visita al Paterna CF, en el camp Gerardo Salvador de la localitat valenciana. El partit va estar marcat per la igualtat entre tots dos equips, amb poques ocasions clares i constants interrupcions que van dificultar el desenrotllament d’un joc fluid.

Durant la primera mitat, la trobada va estar plena de faltes que van frenar el ritme del joc. Cap dels dos conjunts va poder trobar el camí per a generar perill real, amb el Paterna CF buscant avançar mitjançant joc directe, però sense superar la sòlida defensa dianense. Els visitants, dirigits per Juanjo Antolí, van intentar eixir al contraatac, però els seus intents tampoc van aconseguir inquietar a la defensa local. El primer temps va acabar amb l’empat inicial i sense ocasions clares per a destacar.

La segona part va ser similar, amb un control altern de la pilota entre tots dos equips. El Paterna CF va aconseguir acostar-se amb més perill a la porteria dianense, però les seues rematades van mancar de precisió. A mesura que avançava el partit, tots dos tècnics van introduir canvis des de la banqueta amb l’esperança de dinamitzar el joc, però el marcador no es va moure i el partit va concloure amb el 0-0.

L’anècdota de les samarretes

Un dels moments curiosos de la trobada va ocórrer abans de l’inici, quan el CD Dénia va sol·licitar al Paterna CF que jugara amb el seu segon equipament pel fet que totes dos samarretes eren grogues. Els locals es van negar, i com el CD Dénia no havia portat una samarreta de reserva, l’equip local els va cedir samarretes d’una altra temporada perquè pogueren disputar el partit. Este incident no va passar desapercebut entre els aficionats locals, els qui es van mostrar sorpresos davant la situació, destacant la falta d’organització del club dianense.

Este fet, sumat a altres incidències recents com la no presentació de l’equip filial en un partit, retards en la gestió de fitxes i ajornaments de partits juvenils, evidencien la falta de gestió que travessa el club presidit per Juan Benavente.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *