Empat que va fer gust de poc per a la UD Calpe a Elda (1-1)

Els calpins van perdonar ocasions clares de gol en una segona part que van dominar clarament
Elías durant un partit / Javier Zamora

L’empat a 1-1 aconseguit per la UD Calpe en la seua visita a l’antic estadi “Pepico Amat” d’Elda va deixar una sensació agredolça per a la formació calpina, que va sentir que mereixia més després del seu bon acompliment en la segona mitat del partit davant el CD Eldense B.

La trobada va començar amb gran intensitat per part dels locals, que van aprofitar el nerviosisme inicial del Calp per a avançar-se ràpidament en el marcador. En el minut 5, Elías va cometre un penal que Brotons va transformar en l’1-0 per a l’Eldense B. Este gol va obligar a la UD Calpe a replegar-se, encara que a poc a poc els homes de Lauro Techeira van anar recuperant el control del joc, malgrat les dificultats generades pel mal estat del terreny de joc.

L’empat va arribar en el minut 36 quan, després d’un centre de Luis GarcíaFede va connectar una precisa rematada que es va colar en el fons de la xarxa. Este gol va reanimar a l’equip calpí, que es va mostrar més confiat i amb major domini de la pilota en els minuts següents.

En la segona part, la UD Calpe va ser la que va portar la iniciativa, buscant el gol de la victòria a través del seu joc per les bandes. Va tindre dos ocasions clares per a marcar, però ni Xavi ni Paolo van aconseguir concretar les seues oportunitats de cara a porteria. El partit va concloure amb l’empat a 1-1, un resultat que va deixar un sabor agredolç en l’expedició calpina, que va sentir que havia fet mèrits suficients per a emportar-se els tres punts.