Successos

Descobrixen una plantació de marihuana, en Jesús Pobre, mentre esclarien el robatori d’una moto

En l'operació han intervingut la Policia Local de Dénia i Guàrdia Civil de Pedreguer
Moment en el qual es descobrixen les plantes de marihuana / Policia Local de Dénia

La Policia Local de Dénia informa que el passat 20 de setembre, a les 19.15 hores, es va presentar en les seues dependències un jove acompanyat del seu pare que comunicava que creia haver sigut objecte d’un robatori.

El jove havia arribat a un acord amb un altre jove a través d’una App de vendes per vendre-li el seu vehicle i va accedir a que el futur comprador el provés abans de formalitzar-se la venda; però aquest es va marxar del lloc on havien quedat amb el ciclomotor sense tornar passats uns minuts i sense respondre als missatges que li enviava.

Posteriorment, el propietari del ciclomotor va rebre amenaces del subjecte per a que no diguera res del succeït.

Els agents de la Policia Local li van demanar una descripció del subjecte i les característiques del ciclomotor per començar la seua cerca, informant d’això a la resta de patrulles.

Se li va preguntar, igualment, si sabia la població on residia el presumpte autor del robatori, comunicant que aquest li havia dit que residia a Gandia. Es va sol·licitar al jove que entrara en l’App des de la qual es va contactar per a la venda i comprovara la ubicació del compte d’usuari del presumpte comprador, podent evidenciar que la ubicació figurava lindant amb el terme de Jesús Pobre.

Per això, els agents es van posar en contacte amb la Unitat Rural perquè es dirigiren cap a la zona on podria residir el presumpte autor del robatori.

Pocs minuts després, la Unitat Rural va comunicar que havia observat un ciclomotor de les mateixes característiques pel Camí Real de Jesús Pobre i que, després de donar-li l’alto, aquest havia fugit del lloc fent cas omís.

El vehicle es va localitzar posteriorment en la zona indicada per la ubicació de l’aplicació de vendes. Allà, els agents es van trobar amb un senyor que estava passejant i que els va indicar que el ciclomotor l’havia deixat un jove de complexió mig grossa i que aquest havia pujat apressadament per un camí en direcció a una caseta prop del lloc.

Els agents van sol·licitar aleshores suport a la resta de patrulles, personant-se en el lloc la patrulla S-1. Mentre la Unitat Rural es quedava custodiant el ciclomotor, la S-1 es va acostar a la caseta cap a la qual s’havia dirigit el jove fugit.

En arribar a la finca i no contestar ningú als requeriments dels agents, aquests van fer una batuda pels exteriors de la parcel·la. En la part posterior de la finca van observar des de l’altre costat de la tanca desenes de plantes del que semblava marihuana. Comunicats els fets al Centre Operatiu de Servei de la Guàrdia Civil d’Alacant, aquest va enviar una patrulla de la Guàrdia Civil de Pedreguer al lloc.

La patrulla, junt amb els agents de la Policia Local de Dénia, es van entrevistar amb qui es va identificar com el propietari de la finca i amb el jove, presumpte autor del robatori del ciclomotor, que residia en la mateixa parcel·la i qui, finalment, va admetre haver sigut el causant del robatori del vehicle, entregant el casc i les claus del mateix als agents.

El ciclomotor va ser retirat amb grua municipal, entregant-se’l al propietari en les dependències de la Policia Local de Dénia.

De l’actuació amb la plantació de marihuana, se’n va fer càrrec la Guàrdia Civil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *