Escolta l'informació de hui, dilluns 23 de setembre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Informatiu Dénia FM 23/09/2024

Tota la informació de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Pots escoltar en directe l’Informatiu de dilluns a divendres a les 13.30 hores.

Els titulars de hui, dilluns 23 de setembre del 2024, són els següents:

Antitaurins i taurins es concentraran enfront de l’Ajuntament de Dénia, este dijous #a la vesprada, davant el debat per els bous a la mar, a elevar al ple de la corporació. Davant la moció, presentada pel grup municipal del PP, s’han convocat concentracions, unes en contra d’els bous a la mar, i altres a favor de mantindre estes actuacions. Escoltem la líder del PP a Dénia, Pepa Font, defendre la moció.

El mercat de l’outlet “Fira Dénia Estoc”, organitzat per la Regidoria de Comerç a través de l’oficina AFIC en Creama, celebrarà una nova edició el dissabte 5 d’octubre, de nou al carrer Marqués de Camp. Un total de 39 establiments participaran en esta edició de la Fira de l’outlet.

Amb el lema “Fem créixer el nostre poble” l’Ajuntament de Calp inicia una campanya per a fomentar l’empadronament i l’actualització de dades. Des de la regidoria de Padró es distribuïx, des de hui, en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà un paper plantable en el qual a través d’un codi QR s’explica l’obligació de tota persona d’inscriure’s en el padró.

El Jutjat d’instrucció núm. 1 de Dénia ha dictat una resolució de sobreseïment de la denúncia presentada per Compromís contra l’Ajuntament de Llíber i la promotora del PAI Medina Llíber, el Grup VAPF. Esta decisió posa fi a les diligències obertes arran de l’acusació de presumpte delicte contra el medi ambient, formulada per representants de Compromís al juliol de 2023.

A Ondara, la regidoria d’Igualtat ha començat la fase de diagnòstic per a l’elaboració del seu Tercer Pla d’Igualtat, un pas clau en el procés de construcció de polítiques més justes i equitatives per a la ciutadania. A més d’una enquesta en línia, es duu a terme, de manera presencial, en dos punts estratègics: el Centre Comercial El Prat i el mercat d’Ondara.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *