Política

Gent de Dénia: “La proliferació de caixes i cables al descobert és una veritable plaga a Dénia”

El partit demana, entre altres mesures, que se soterre el cablejat del carrer Marqués de Campo
Caixes i cables al carrer Marqués de Camp / Gent de Dénia

Article d’opinió de Gent de Dénia:

“Tots els que estimem Dénia sabem que el carrer Marqués de Camp és el nostre carrer més emblemàtic, turístic i el gran referent de la nostra benvolguda ciutat.

També sabem que els cables en les façanes dels nostres habitatges i travessant carrers són una cosa habitual, però molt perillós, antiestètic. A més, que es deterioren amb major facilitat que si estigueren protegits.

Bé, doncs aquesta mescla de carrer referent, turístic i emblemàtic, s’entremescla amb les caixes i cables, antiestètics i perillosos, que enlletgixen el nostre carrer principal, i el conjunt de les seues façanes.

Gent de Dénia té molt presents aquests dos factors a la nostra ciutat i és per això que des d’ací sol·licitem a l’equip de govern que realitze una sèrie de labors que passem a descriure:

• Ara estan executant-se les obres del solar de l’antic ambulatori, disculpe el lector, però no recordem el nom de la plaça. Veiem una sèrie de pals i cables, vegeu foto adjunta, que des d’ací demanem que s’enterren ja i que no es queden penjant com a garlandes anunciadores de Nadal.

• També hauria d’estudiar-se com evitar la perillositat i l’antiestètic de la infinitat de caixes i cables al descobert que infesten les façanes. Vegeu foto adjunta. Suggerim que s’instal·len en les façanes “canaletes decoratives”, totes uniformes. Es millorarà notablement l’estètica i seguretat del conjunt.

• Per descomptat també realitzar els encreuaments de carrers de forma enterrada, deixant una ciutat més neta de cables. Començant, per què no, pel nostre carrer més emblemàtic, Marqués de Camp”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *