Ocupació

El Bus Labora ajuda als veïns de Xàbia en la busca d’ocupació

Durant hui dimecres, 25 de setembre, roman instal·lat en l'avinguda Jaume I
El regidor de Creama, Juanlu Cardona, i personal del Bus Labora de Xàbia / Ajuntament de Xàbia

El Bus Labora torna a recalar a Xàbia. Després de la seua visita ahir en la plaça de la Constitució; durant el dia de hui, dimecres 25 de setembre, roman instal·lat en l’avinguda Jaume I, en el Port; en horari ininterromput de 10 a 18 hores.

Durant aquest horari, s’atendrà la ciutadania prestant una atenció personalitzada amb la finalitat d‘informar i orientar sobre els serveis d’informació i divulgació que presta el Labora amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat de les persones interessades de Xàbia.

El regidor de Creama i de Dinamització Econòmica, Juanlu Cardona, anima a tota la població a aprofitar “l’oportunitat de tindre informació de primera mà sobre tots els serveis oferits pel Labora, com a ajuda i assessorament vinculat a la cerca d’ocupació, itineraris formatius, renovació de la targeta de desocupació o orientació en l’elaboració d’un curriculum vitae. També es facilitarà informació sobre les diferents aplicacions vinculades al mercat laboral i a la cerca d’ocupació. A més, puntualitza que és una manera d’ampliar els serveis que prestem habitualment en l’agència, amb el nostre caixer del Punt Labora i l’Agència de Col·locació de Creama. La meua voluntat, compartida amb l’Agència, sempre ha sigut millorar la qualitat de les prestacions que oferim a la nostra ciutadania i millorar la seua ocupabilitat, oferint-los totes les eines al nostre abast”.


Gràcies a la signatura de conveni subscrit entre l’Ajuntament de Xàbia amb el Labora i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), el Punt Labora Mòbil roman a Xàbia. El que suposarà que les persones interessades de Xàbia podran ser ateses sense desplaçar-se a Dénia, on es troba l’Espai Labora.

El personal tècnic que va a bord d’aquest Punt Labora Mòbil li espera per a ajudar-lo en tot el relacionat amb la seua futura inserció laboral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *