Societat

Condenados al Bordillo impulsa el projecte d’inclusió laboral ‘A por la Inclusión 2024’

Aquest projecte va començar l'any 2013 i ha anat renovant-se anualment gràcies a Pfizer
Dos participants del projecte 'A por la inclusión' / Condenados al bordillo

L’Associació Condenados al Bordillo posa en marxa el projecte “A por la Inclusión” un any més. L’objectiu principal és la inclusió laboral de persones amb diversitat funcional.

Aquest projecte va començar l’any 2013 i ha anat renovant-se anualment gràcies a la col·laboració de l’empresa biomèdica Pfizer. També participa la Fundació Adecco, que manté un acord amb Pfizer per a oferir suport a entitats socials i fomentar la integració laboral de persones amb discapacitat.

Aportació econòmica i col·laboradors per a l’inclusió laboral

La col·laboració econòmica de 23.000 euros permet la contractació de cinc persones amb discapacitat. Aquests treballadors participen en diversos projectes que Condenados al Bordillo desenvolupa a Dénia. Entre aquests projectes destaquen: “Somos capaces”, Escola Municipal de l’Esport Adaptat, “Atenció individualitzada”, “Queremos Salir”, “Disfrutando del Verano”, “Som iguals, som diferents” i “Menejant-nos”.

Les activitats es fan al matí i a la vesprada en diferents instal·lacions. Alguns llocs són: l’IES Maria Ibars, Llunàtics, el Col·legi Raquel Payà, el Tapis de Dénia i la vivenda de l’associació.

Entre les treballadores, destaca Mar, que és voluntària i usuària de l’associació amb paràlisi cerebral. Mar realitza tasques administratives i participa com a ponent en xerrades i tallers de sensibilització per a diverses entitats.

A més, l’Ajuntament de Dénia, a través de la Regidoria d’Assumptes Socials i la Regidoria d’Esports, col·labora des del principi del projecte. Ofereix una furgoneta per a desplaçar els usuaris i dóna suport econòmic a l’Escola d’Esport Adaptat. També cedeix instal·lacions municipals per a poder realitzar el projecte, essencials per al seu funcionament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *