Nasio Cardona i Laurence Rastell campions autonòmics de Carreras Verticales

Tots dos atletes culminen una temporada carregada d'èxits en esta modalitat atlètica
Nasio Cardona y Laurence Rastell / L. Rastell

L’atleta de Xàbia, Nasio Cardona, es va consagrar campió absolut de la Comunitat Valenciana en la modalitat de carreres verticals després d’una impressionant actuació a Orihuela. Amb un recorregut de 3.050 metres i un ascens de 495 metres, Cardona, del CA Llebeig Xàbia, va completar la prova en un temps de 23,18, la qual cosa li va permetre proclamar-se una vegada més campió autonòmic, tant en la classificació general com en la categoria màster. El seu esforç titànic i experiència li continuen col·locant com un dels referents en esta disciplina dins de la Comunitat Valenciana.

Per part seua, l’atleta del CA Dénia CorreLaurence Rastell, també va tindre una destacada actuació en coronar-se per quarta vegada com a Campiona Autonòmica Màster en esta exigent competició (2018, 2022, 2023 i ara en 2024). Rastell va completar la carrera en 36 minuts, avantatjant en 3 minuts a la segona classificada en la seua categoria màster. A més, la dianense va ocupar la cinquena posició en la classificació absoluta femenina, consolidant una vegada més el seu gran nivell competitiu.

Després de travessar la meta, Rastell va expressar la seua satisfacció pels resultats obtinguts: “Ha sigut una carrera molt dura, ho he donat tot. Però estic molt feliç i contenta. Fi de temporada amb objectius complits: primera Màster en el circuit Trail de la Marina, campiona Màster en el circuit d’Escales i segona de la general femenina, i ara campiona autonòmica de nou”.

Amb estos títols, tant Nasio Cardona com Laurence Rastell reforcen el seu llegat en l’atletisme autonòmic, deixant clar que continuen sent referents en les seues respectives categories en les carreres verticals.