Esports

Dénia Bàsquet Club afronta la seua tercera setmana de preparació amb partits clau

La plantilla sènior masculina jugarà davant el CB Benidorm en el pavelló L' Illa de la capital de la Marina Baixa
Jugador dianense entrant en la zona rival / Dénia BC

L’estructura del Dénia Bàsquet Club continua afinant la seua preparació per a la nova temporada amb una tercera setmana repleta de partits amistosos que serviran per a ajustar el nivell de tots els seus equips.

L’equip Sènior Masculí de Tercera FEB disputarà el seu tercer i últim partit de pretemporada este diumenge a les 19.00 hores, visitant el Pavelló L’Illa, llar del CB Benidorm, un dels equips més sòlids de la categoria, que ha estat en els llocs alts de la classificació en les últimes temporades. Malgrat algunes baixes en la plantilla d’Eduardo Clavero i Xavi Díaz, l’equip arriba amb confiança, després d’haver deixat bones sensacions en els dos partits anteriors. Este xoc serà clau per a tancar la seua preparació amb una bona nota.

D’altra banda, el Sènior Femení, dirigit per Juan Luis Pérez, també es desplaçarà a Benidorm el dissabte a les 17.00 hores, retornant la visita de l’enfrontament de la setmana passada. Encara que l’equip femení viatjarà amb diverses baixes per problemes físics, el partit serà un bon repte per a mesurar forces davant un rival amb gran talent, la qual cosa exigirà màxima concentració i esforç per a superar-les.

El Sènior Masculí 1r Zonal, sota els ordes de Carlos Vila, disputarà el seu tercer partit de preparació este dissabte a les 18.00 hores en el Pavelló d’Oliva. Esta trobada serà una altra oportunitat perquè l’equip continue creixent i millorant en la seua cohesió sobre la pista.

A més, altres tretze equips del Dénia Bàsquet Club competiran este cap de setmana, enfrontant-se a diversos rivals de Xabia, Pedreguer, Benidorm i València. Estos partits són una part crucial en la seua preparació per a la temporada 2024/25, que es perfila com a emocionant i plena de desafiaments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *