Esports

CD Dénia-CF Gandia duel en la cua de la classificació

Totes dos formacions han començat malament la seua marxa en la lliga per la tardança a fer les seues plantilles
Defensors dianenses durant un partit / CD Dénia

Este diumenge, a les 18.00 hores, el camp Diego Mena serà l’escenari d’un xoc entre dos equips històrics del futbol valencià que travessen moments complicats tant en l’esportiu com en el social. El CD Dénia i el CF Gandia s’enfrontaran en un partit crucial, amb tots dos conjunts immersos en la lluita per eixir de la zona baixa de la classificació. Mentre que l’equip de La Safor ha assaborit almenys una victòria aquesta temporada, els dianenses només han sumat un punt després de tres jornades, aconseguit la setmana passada amb l’empat sense gols davant el Paterna CF.

El tècnic dianenseJuanjo Antolí, és conscient de la importància d’esta trobada, ja que no sols estan en joc els punts, sinó també la confiança d’una plantilla que ha mostrat falta de seguretat en el seu joc. Una victòria davant un rival directe no sols milloraria la situació classificatòria, sinó que serviria per a alçar la moral d’un equip necessitat de bones sensacions.

Un partit amb tints especials

Encara que se sol dir que tots els partits són importants, este té un valor afegit per a alguns jugadors que protagonitzaran una espècie de revenja personal. PacoMaxiFacu i Jaume, els qui fins fa poc vestien la samarreta del CD Dénia, ara defenen els colors del CF Gandia després de la seua eixida per discrepàncies amb la directiva dianense. El seu retorn al Diego Mena afig un toc emotiu i competitiu a la trobada, ja que sens dubte voldran demostrar la seua vàlua davant la seua ex equipo.

El tècnic del CF Gandia, Diego Miñana, també serà centre d’atenció, donat el seu passat exitós en la banqueta del CD Dénia. Miñana coneix bé al conjunt dianense, havent-lo vist en acció davant l’Independent Alacant, i ha pres nota de les seues debilitats. A pesar que Miñana ha hagut de conformar la seua plantilla en temps rècord, l’equip de La Safor intentarà reposar-se de la dura golejada patida diumenge passat davant la UD Tavernes (1-6).

Per part seua, Antolí continua buscant ajustar les peces del seu equip, amb diversos jugadors nouvinguts i en fase d’adaptació. El tècnic intentarà formar un onze competitiu per a fer front a un rival que, encara que no arriba en el seu millor moment, continua sent perillós.

El partit promet ser un duel d’alta tensió entre dos equips que necessiten urgentment sumar punts, no sols per a millorar la seua classificació, sinó també per a recuperar la confiança de les seues respectives aficions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *