Esports

La UD Calpe busca el seu primer triomf local davant l’Hèrcules B

El central Elías amb problemes físics és l'únic dubte que té Techeira per a mesurar-se als herculanos
Calpins defenent la seua porteria / Javier Zamora

Este diumenge, a les 18.00 hores, el Camp Municipal de Calp serà l’escenari d’un emocionant enfrontament entre la UD Calpe i l’Hèrcules B. Els locals, conscients de la importància de no entropessar a casa, es preparen per a un dol complicat davant un rival jove i tècnic, com solen ser els equips filials.

L’Hèrcules B, dirigit per Rober Campillo, arriba amb la missió de continuar formant jugadors per al primer equip, sense pressions per resultats immediats. L’equip herculano es caracteritza pel seu estil de joc tècnic, encara que la falta d’experiència en la categoria pot jugar en contra seua.

Per part seua, l’entrenador de la UD CalpeLauro Techeira, ha treballat durant la setmana per a inculcar als seus jugadors la importància de mantindre la calma i no caure en l’ansietat. Una de les assignatures pendents de l’equip calpí en esta arrancada de temporada ha sigut la falta d’encert de cara a gol, malgrat generar nombroses ocasions. Techeira ha insistit en la necessitat de fer el partit llarg i no precipitar-se en atac, buscant evitar les imprecisions que els han costat punts en les primeres trobades.

Quant a la plantilla, el tècnic ha estat atent a l’evolució d’Elías, qui ha arrossegat problemes físics durant la setmana. Encara que no està descartat per al partit, tot apunta al fet que no estarà en l’onze inicial.

L’afició de Calp espera que este siga el partit en el qual el seu equip aconseguisca sumar la primera victòria com a local, un triomf que no sols serviria per a donar confiança als jugadors, sinó també per a mantindre a l’equip en els llocs alts de la classificació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *