Societat

La Sala Condado de Dénia, nominada als millors clubs del món

Les votacions per als usuaris estan obertes fins a l'1 d’octubre
Condado Club / Condado Club

La Sala Condado Club, del grup ‘Dénia es Vida’, ha estat nominada per a formar part del prestigiós rànquing The World’s 100 Best Clubs 2024, una llista que reconeix els espais internacionals amb la millor oferta musical i d’oci nocturn. Aquesta classificació, elaborada per la International Nightlife Association, avalua clubs de tot el món basant-se en la seua proposta musical, ambient i popularitat.

El creixement de la popularitat de la Sala Condado es deu a diversos factors, entre els quals destaca la seua arquitectura, ubicada en un antic cinema que ha estat reconstruït per a crear un espai totalment nou. La sala compta amb tres altures i dos llotges a mode d’amfiteatre, a més d’una estructura de lames ondulades de fusta que s’ha convertit en l’element icònic de la marca. La qualitat de l’equipament tècnic de llums, acústica i efectes especials ha sigut clau per a la seua reputació d’excel·lència.

Artistes de renom com Karol G, Arcángel, C Tangana, Sebastián Yatra, Juan Magán, i grups estimats com Los Secretos i Revólver han passat per l’escenari de la Sala Condado. A més, aquest any s’ha inaugurat la major instal·lació de LED dinàmic d’Europa, amb més de 4 km de LEDS, acompanyada d’una pantalla LED 4K de 100 m², fet que ha posicionat la sala com un referent nacional en l’oci nocturn.

Les votacions per als usuaris estan obertes fins a l’1 d’octubre, i els resultats finals es donaran a conéixer el 20 de novembre en la gala Golden Moon Awards que se celebrarà a València.

A més, tots els participants en la votació entraran en el sorteig d’una de les cinc taules VIP en un dels deu millors clubs de la llista de The World’s 100 Best Clubs 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *