Successos

La Guàrdia Civil deté un fugit internacional a Pedreguer

El detingut estava acusat per les autoritats belgues d'importació de més d'una tona de cocaïna i tinença il·lícita d'armes
Moment de la detenció / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut un fugit internacional de nacionalitat belga, de 35 anys, a l‘àrea de servei de San Antonio de l’autopista AP-7, que pertany al terme municipal de Pedreguer.

L’actuació ha permés capturar un individu buscat per les autoritats belgues, acusat de la importació de més d’una tona de cocaïna i tinença il·lícita d’armes de foc.

El dia 16 de setembre, durant la realització d’un dels dispositius de seguretat ciutadana dut a terme pels agents de la Guàrdia Civil de Calp a l’àrea de servei San Antonio de l’AP-7, van detectar la presència d’un vehicle que va alçar sospites.

Durant la identificació del conductor del vehicle, els investigadors van comprovar irregularitats en la documentació i van detectar que es tractava d’una falsificació, per la qual cosa van començar una cerca de la veritable identitat, descobrint finalment que es tractava d’un individu belga de 35 anys i amb una ordre de detenció pendent.

El fugit, acusat per les autoritats belgues d’importació de més d’una tona de cocaïna i tinença il·lícita d’armes, considerat un objectiu de gran valor per la Interpol i amb una ordre de detenció en vigor des de finals de 2022, utilitzava documentació falsa des de llavors, en aquest cas una carta d’identitat i un permís de conduir belgues, la qual cosa dificultava la seua localització.

Finalment, el dia 17 de setembre, el detingut va ser posat a disposició del Jutjat Central d’Instrucció número dos de l’Audiència Nacional. L’autoritat judicial va decretar el seu ingrés en presó sense fiança, a l’espera de la seua extradició a Bèlgica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *