Escolta l'informació de hui, divendres 27 de setembre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Avanç Dénia FM 27/09/2024

L’avanç informatiu de divendres 27 de setembre, de les 7.45 hores de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Els titulars de hui:

Tot preparat perquè demà òbriga les seues portes la VII edició de DNA Festival, en el passeig de la MArineta Cassiana, que reunirà els millors xefs d’Espanya en un homenatge únic a l’horta mediterrània. I allí, tornarem a estar nosaltres també, els micròfons de Dénia FM, la 92.5, amb una programació especial, com sol ser habitual. Entre els reconeguts i influents xefs d’alta cuina nacional que realitzaran ponències: Rodrigo del Carrer, Susi Díaz, Vicky Sevilla, Ramón Freixa, Ricard Camarena, o Begoña Rodrigo.

Sessió plenària caldejada la viscuda ahir a l’Ajuntament de Dénia, arran de la moció per a reimpulsar els bous a la mar, presentada pel grup municipal del PP. En els baixos del Consistori, membres de Dénia Animal Save, es concentraven amb pancartes contra el maltractament animal. I en el saló de plens, entre el públic, partidaris d’estos festejos taurins, els qui aplaudien les intervencions dels portaveus de l’oposició, partidaris de la moció; i esbroncaven als regidors de l’equip de govern. Però el moment més tibant es va viure entre l’alcalde Vicent Grimalt i la portaveu del PP, Pepa Font.

Un altre Ajuntament, ara el de Xàbia que se suma a suspendre cautelarment les llicències de vivendes turístiques per sis mesos. El Ple de l’Ajuntament de Xàbia ha aprovat per unanimitat la suspensió temporal, per un termini de sis mesos, de la concessió de nous informes de compatibilitat urbanística per a vivendes d’ús turístic en el municipi. Esta mesura permetrà realitzar un estudi detallat sobre l’impacte i la regulació d’esta mena d’allotjaments.

Al marge dels plens, Compromís per Dénia celebra la XIII Festa Estellés, esta #vesprada, a les 20.30 hores, al carrer Germans Ferchén, on està la seu del col·lectiu local. Enguany, la festa comptarà amb l’especial col·laboració del grup Poetes per a la Cultura.

Mentres que Calp celebra hui el Dia Internacional del Turisme, amb diferents activitats organitzades per la regidoria de Planificació Turística, de Mireia Ripoll; igual que Pego; mentres que Ondara commemora el dia sense cotxe


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *