Escolta l'informació de hui, divendres 27 de setembre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Informatiu Dénia FM 27/09/2024

Tota la informació de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Pots escoltar en directe l’Informatiu de dilluns a divendres a les 13.30 hores.

Els titulars de hui, divendres 27 de setembre del 2024, són els següents:

La Guàrdia Civil ha detingut a un fugitiu internacional de nacionalitat belga i 35 anys d’edat, en l’àrea de servici de Sant Antoni de l’autopista AP-7, pertanyent al final de Pedreguer. L’actuació ha permés capturar a un individu buscat per les autoritats belgues, acusat de la importació de més d’una tona de cocaïna i tinença il·lícita d’armes de foc.

El conseller de Sanitat Marciano Gómez ha assistit, este migdia, a l’acte de benvinguda als 37 nous especialistes que s’incorporen a la plantilla de l’Hospital de Dénia. Entre estos, psiquiatres, anestesistes, digestius i mèdics de família. Gómez ha mostrat la seua satisfacció perquè des que es va aprovar el decret d’àrees de difícil cobertura, s’han produït 170 contractacions noves.

L’equip de govern de Dénia tombava, anit, la moció presentada pel PP per a reimpulsar els bous a la mar. Durant el debat, des de l’oposició s’acusava l’executiu d’eliminar estos festejos taurins, defenent que són tradició, cultura, història i senyal de Dénia. Mentres que des del govern es responia que no volen eliminar els bous a la mar.

L’Ajuntament de Xàbia aprovava, en ple, una suspensió cautelar, durant sis mesos, de la concessió de certificats de compatibilitat per a vivendes d’ús turístics. Malgrat la unanimitat, des del PSPV-PSOE es defén que esta moratòria ja la va presentar este grup al maig i juny, en ple, sent rebutjada pel tripartit, lamentant que s’hagen perdut cinc mesos.

DNA Festival es prepara per a iniciar la seua 7a edició, este cap de setmana en el passeig de la Marineta Cassiana a Dénia. Enguany, la cita posa l’accent a homenatjar l’horta de la Marina Alta. Grans noms de la cuina com Rodrigo del Carrer, Ramón Freixa, Susi Díaz, Ricard Camarena, Vicky Sevilla o Luis Valls seran presents per a mostrar el seu mestratge en els fogons.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *