Esports

Josep Sapena Segarra guanyador del premi Maurice Cheutin

Adrián Larrosa triat com a millor esportista de l'any en la Gala de l'Esport de Xàbia que va reunir els esportistes xabieros
Josep Sapena Segarra amb el seu trofeu / Tino Calvo

Una vegada més, la comunitat esportiva de Xàbia es va donar cita en la seua esperada Gala Anual de l’Esport, un esdeveniment que no sols va reconéixer els mèrits individuals, sinó que va celebrar la passió compartida per l’esport en totes les seues formes. Amb una gran assistència de públic, la gala va reunir esportistes, familiars i amics en una vetlada on l’emoció i la companyonia es van viure a flor de pell. La cerimònia va combinar exhibicions dels clubs locals amb el lliurament de diplomes i trofeus, la qual cosa va aportar un toc dinàmic i amé a la nit.

Premi Maurice Cheutin

La gran culminació de la gala va arribar quan es va nomenar a Adrián Larrosa com el millor esportista de l’any, un reconeixement a l’esforç i talent que ha demostrat al llarg de la temporada. Un altre moment especial va ser el lliurament del Premi Maurice Cheutin, que va recaure en Josep Sapena Segarra, un guardó que premia la dedicació i compromís amb l’esport local.

Adrián Larrosa Ferrer triat Millor Esportista | T. Calvo

Durant la gala, es va donar un merescut reconeixement a esportistes que, malgrat les adversitats, continuen lluitant per les seues metes. Esportistes amb diversitat funcional van demostrar que no hi ha límits per a la passió esportiva, inspirant al públic amb un vídeo on van compartir les seues històries i com el projecte “Espo(r)t, Es pot sense límits” ha impulsat la seua pràctica esportiva. Va ser un exemple de superació i perseverança que va arrancar els aplaudiments més efusius de la nit.

La progressió i l’esforç diari dels esportistes més joves també va ser reconegut en la gala. Van pujar a l’escenari per a rebre els seus trofeus, donats suport a per l’aplaudiment i l’admiració dels presents, que van reconéixer no sols el seu rendiment esportiu, sinó també el seu compromís amb el desenrotllament personal.

Esportistes Professionals

Xàbia té l’orgull de comptar amb grans figures en l’àmbit professional, algunes d’elles no van poder assistir, com el ciclista Juan Ayuso, actualment en plena preparació per al Mundial. També es va recordar al porter Adrián Ortolá, ara en l’Union Sportiva du Littoral de Dunkerque en la Lliga 2 francesa; Gema Soliveres, futbolista en el Reial Betis; Sandra Castelló, del Costa Adeje Tenerife; Nuria Cardona, destacada jugadora d’handbol amb el Grup USA Mislata; Antonio Sivera, porter de l’Esportiu Alabés; i David Ferrer, actual capità de l’equip espanyol en la Copa Davis. Noms que porten amb orgull l’esperit esportiu de Xàbia més enllà de les nostres fronteres.

Homenatge Xavi Torres

Un dels moments més emotius de la nit va ser l’homenatge a Xavi Torres, qui recentment va penjar les botes després d’una carrera plena d’èxits. Xavi, que va tindre el privilegi de formar part del FC Barcelona al costat de llegendes com Xavi Hernández, Sergio Busquets, Andrés Iniesta i Lionel Messi, i que també va vestir les samarretes de clubs com el Màlaga, Llevant, Getafe, Sporting Gijón, Elx i el Perth Glory d’Austràlia, va rebre una ovació dempeus per part del públic, que va reconéixer la seua impressionant trajectòria.

La gala va estar presidida per l’alcaldessa Rosa Cardona, acompanyada de Toni Molina, regidor d’esports, i altres membres de la corporació municipal. Tots ells es van encarregar de destacar la importància de l’esport com a vehicle d’integració, desenrotlle personal i orgull col·lectiu.

La Gala Anual de l’Esport de Xàbia va ser un reflex dels valors que fan de l’esport una força transformadora: l’esforç, la dedicació, la passió i, sobretot, la capacitat d’unir a la comunitat entorn d’assoliments compartits i somnis per complir.

GALERIA FOTOS: TINO CALVO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *