Esports

La UD Calpe s’estrena guanyant a casa davant l’Hèrcules B (1-0)

Els jugadors de Lauro Techeira es van haver de posar el vestit de faena per a doblegar a un complicat rival
Banqueta de la UD Calpe durant un partit / Javier Zamora

La UD Calpe va poder brindar als seus seguidors la primera victòria com a local en guanyar a l’Hèrcules B per 1 a 0. No va ser una vesprada senzilla per als homes que dirigix Lauro Techeira que van haver d’emprar-se a fons per a doblegar a un rival que va estar bine situat sobre el rectangle de joc.

La pressió alta de l’equip visitant va deixar sense eixida amb la pilota controlada als locals que es van veure obligats a haver de fer un futbol directe a la recerca de la segona jugada. Amb una bona faena en defensa els visitants van evitar que el seu rival poguera arribar amb claredat a la seua porteria.

Amb les dificultats que va posar l’Hèrcules B, els homes de Lauro Techeira van haver de traure profit de les jugades a pilota parada. Va ser precisament quan en una falta lateral executada per David va ser rematada amb un bon remat de cab de Raúl que va allotjar la pilota en el fons de la xarxa hérculana.

En la segona mitat, l’entrenador calpí va canviar el seu sistema tàctic i va col·locar defensa amb 5 jugadors per a defendre el seu avantatge. Va aconseguir avortar els ataques visitants i amb un gran rigor tàctic no passe excessius aclaparaments. Quan l’àrbitre va assenyalar el final del partit l’alegria va arribar al vestuari local.

Després de quatre jornades disputades, la UD Calp queda situada en la tercera plaça a dos punts de líder que ara és el CD Olímpic Xàtiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *