Esports

El CFS Dianense no va poder amb el CD Faro Sta. Pola (2-2)

Abans del partit va tindre lloc la presentació del primer equip i del combinat juvenil
Equipe sènior del CFS Dianense-Rte Mena / CFS Dianense

El CFS DianenseRte Mena no va poder aconseguir la victòria en la seua trobada contra el CD Faro Santa Pola, i el partit, disputat en el pavelló de Dénia, va acabar amb un empat a 2. Malgrat el resultat, l’atmosfera en el poliesportiu dianense va ser excel·lent, amb una nodrida assistència de seguidors locals que no van deixar d’animar al seu equip. Abans del començament del partit, es va dur a terme la presentació oficial dels equips sènior i juvenils del club, on cada jugador va ser presentat de manera individual, rebent els aplaudiments del públic i creant un ambient de proximitat i motivació per als jugadors.

En l’aspecte esportiu, el tècnic del CFS DianenseDani Franco, va demanar als seus jugadors màxima concentració i solidesa defensiva des de l’inici. Després d’uns primers minuts de tanteig, van ser els visitants els qui es van avançar en el marcador, gràcies a un gol d’Hernández, que va posar el 0-1 en el lluminós. Els locals, per part seua, van tindre dificultats per a trencar la sòlida defensa del CD Faro Santa Pola, i no va ser fins al minut 16 quan Juan Ots va aconseguir igualar el marcador, la qual cosa va revitalitzar a l’equip dianense.

Aquest impuls en l’atac es va concretar abans del descans, quan Cali va anotar el 2-1, donant l’avantatge momentani al CFS Dianense. Amb este resultat, tots dos equips es van retirar al vestuari.

La segona mitat de la trobada va estar marcada per la igualtat. Cap dels dos equips va aconseguir superar a l’altre amb claredat, i el CD Faro Santa Pola va decidir arriscar, augmentant la pressió sobre el rival. Eixa estratègia va donar els seus fruits mancant cinc minuts per al final, quan Riquelme va anotar el gol de l’empat, deixant el marcador en 2-2.

Malgrat no aconseguir la victòria, l’equip local va rebre el reconeixement dels seus seguidors, que van acomiadar als jugadors amb aplaudiments, valorant el seu esforç sobre la pista.

Equip juvenil del CFS Dianense-Rte Mena | CFS Dianense

Victòria de l’equip juvenil

D’altra banda, l’equip juvenil del CFS DianenseRte Mena va tindre un debut impecable en la lliga de Primera Regional Juvenil, imposant-se al CD La Vila per un contundent 6-0. Des del xiulet inicial, els locals van demostrar un control absolut del joc, dominant tots els aspectes de la trobada i augmentant gradualment el seu avantatge en el marcador.

Els golejadors de la trobada van ser Víctor, que va anotar dos punts, Mateo, també amb dos gols, i Chacón i Miravet, que van tancar el marcador. Esta victòria va ser una mostra del potencial dels joves jugadors del CFS Dianense, els qui tindran un xicotet descans pel fet que el seu grup és imparell, i tornaran a la competició el pròxim 20 d’octubre per a enfrontar-se al Nova Elda FS B a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *