Societat

Una exposició repassa la història de la Policia Local de Dénia en el seu 150 aniversari

Estarà oberta durant els mesos d'octubre i novembre
Acte d'inauguració de l'exposició del 150 aniversari de la Policia Local de Dénia / Ajuntament de Dénia

La Policia Local de Dénia ha organitzat una exposició per commemorar els seus 150 anys d’història. Aquesta mostra “educativa i informativa” recorre l’evolució del cos des de la seua creació en 1873 fins a l’actualitat.

L’exposició, situada a la Casa de la Marquesa Valero de Palma, estarà oberta durant els mesos d’octubre i novembre. Inclou visites guiades per a tots els centres escolars de Dénia i la comarca.

Un recorregut per la història de la Policia Local

Els panells informatius mostren la història de la Policia Local des del 20 de desembre de 1873. A més, es poden veure materials històrics i objectes curiosos. El cap de la Policia Local de Dénia, Jovi Estruch, va destacar algunes peces, com ara una màquina d’escriure usada per redactar informes, documents municipals del segle passat i una denúncia de 1949.

L’exposició també inclou una secció dedicada a l’organització actual del cos, que mostra les seues unitats especialitzades, com les unitats Artemis, Eros, Medi Ambient, Vigilància Marítima i Platges.

Estruch va destacar que la Policia Local s’ha convertit en una “policia pròxima i altament especialitzada”, capaç de respondre a totes les necessitats del municipi.

L’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, va agrair a la Policia Local la seua dedicació i compromís amb la ciutadania. Va destacar que la policia és “l’autèntic emblema del servei públic, sempre al costat dels veïns”.

Horaris de visita

L’exposició es podrà visitar fins al 30 de novembre, de dilluns a dissabte, de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores. Els diumenges i festius, estarà oberta de 9 a 15 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *