El Vila de Calp femení de bàsquet es va quedar a casa

Les xiques del CB Ifach Calpe van véncer al CB Joventut Xàbia per 50 a 34
El CB Ifach Calpe amb el seu trofeu / CB Ifach Calpe

El pavelló Domingo Crespo de Calp va ser escenari del clàssic Torneig Vila de Calp de bàsquet, que en esta edició va enfrontar als equips femenins del CB Ifach Calpe i el CB Joventut Xàbia. En un partit vibrant, l’equip i amfitrió es va imposar amb claredat per 50-34, emportant-se el triomf després d’un brillant acompliment.

El partit va començar amb alguns dubtes per a les locals, que van haver d’ajustar el seu joc en els primers minuts. El CB Joventut Xàbia, per part seua, va tractar de frenar l’atac calpí amb una defensa ben organitzada, aconseguint mantindre la igualtat en el marcador durant bona part del primer quart. No obstant això, amb el pas dels minuts, el CB Ifach Calpe va començar a imposar el seu esquema de joc, mostrant un atac més fluid i efectivitat en els llançaments, la qual cosa els va permetre prendre la davantera i ampliar la diferència de punts.

Malgrat el marcador final, tots dos equips van evidenciar que encara tenen marge de millora abans del començament de la competició de lliga. Els entrenadors de totes dos formacions van aprofitar este torneig per a provar diferents sistemes tant d’atac com de defensa, a més de treballar en l’adaptació de les seues jugadores als conceptes tàctics que posaran en pràctica durant la temporada.

El Torneig Vila de Calp va ser una bona oportunitat perquè les jugadores de tots dos equips es foguejaren i guanyaren ritme de joc en un ambient competitiu. L’afició que es va donar cita en el pavelló Domingo Crespo va gaudir d’un bon espectacle, i va recolzar en tot moment als seus equips, celebrant les bones jugades i reconeixent l’esforç de totes dues esquadres.

El CB Ifach Calpe, amb este triomf, es porta no sols la satisfacció de guanyar el clàssic torneig a casa, sinó també la confiança necessària per a encarar la temporada que s’aveïna, amb l’esperança de continuar desenrotllant el seu potencial i aspirar a bons resultats en la lliga.