Cultura

Una exposició a Pedreguer donarà visibilitat a la comunitat LGTBI

L'exposició està organitzada per L'Armari de la Memòria, un servei públic impulsat per la Generalitat Valenciana
Imatge d'un banc amb els colors de la bandera de la comunitat LGTBI / armacuatro (Envato)

El divendres 18 d’octubre, a les 19:00 hores, Pedreguer inaugura l’exposició “Memòries que ixen de l’Armari”. Aquesta mostra tindrà lloc a l’Espai La PISTA i estarà disponible fins al 30 d’octubre. El projecte forma part d’una iniciativa més àmplia per crear l’Arxiu LGTBI de la Comunitat Valenciana.

L’exposició està organitzada per L’Armari de la Memòria, un servei públic impulsat per la Generalitat Valenciana. Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Vicepresidència Segona i la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, juntament amb l’Ajuntament de Pedreguer.

Un projecte per a la visibilitat de la comunitat LGTBI

L’objectiu principal d’aquesta exposició és donar visibilitat a les històries i experiències de la comunitat LGTBI. En aquest sentit, es pretén recuperar la memòria col·lectiva d’aquest col·lectiu. Per tant, la mostra busca sensibilitzar la societat sobre la diversitat sexual i la importància de preservar aquestes memòries per a les generacions futures.

A més, es vol fomentar una societat més inclusiva i respectuosa amb totes les persones. Així mateix, s’ha programat visites guiades dirigides específicament a l’alumnat de Batxillerat i del cicle superior de Tècnic en Integració Social de l’IES Pedreguer. Aquestes visites busquen apropar als i les joves la realitat històrica i social del col·lectiu LGTBI.

L’horari d’obertura de l’exposició és dimarts i dijous, de 16:30 a 20:30 hores. Dissabtes i diumenges es pot consultar l’horari específic.

“Memòries que ixen de l’Armari” és una oportunitat única per conéixer la història de la comunitat LGTBI. Aquesta exposició ofereix una contribució important a la recuperació de la memòria històrica i la promoció de la convivència.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web de l’ajuntament de Pedreguer o contactar amb igualtat@pedreguer.es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *