Economia

Dénia obri el termini per a presentar propostes als 8ns pressupostos participatius

Les propostes es poden presentar fins al 31 d'octubre de 2024
Dénia / Redacció

L’Ajuntament de Dénia ha obert hui, 1 d’octubre, el termini per a la presentació de propostes als 8ns pressupostos participatius, que estarà actiu fins al 31 d’octubre de 2024. Amb una partida de 400.000 euros, la ciutadania podrà proposar millores per a la ciutat, que seran executades per l’Ajuntament. Poden participar totes les persones empadronades a Dénia i aquelles que, sense estar empadronades, tinguen una vivenda en propietat a la localitat.

Les propostes es poden presentar en les reunions de barri, a l’Espai de participació de les Portelles, mitjançant la web participadenia.es, en l’app Appdénia, o per correu electrònic. Després del termini de presentació, s’obrirà una fase de filtratge on es valorarà la viabilitat de les propostes, i les seleccionades seran sotmeses a votació popular del 15 de novembre al 15 de desembre.

Aquesta edició continua reforçant els compromisos de Dénia com a Ciutat amiga de la infància (Unicef) i membre de la Xarxa mundial de ciutats amigables amb les persones majors. Del pressupost total, 100.000 euros es destinaran a projectes enfocats a xiquets, adolescents i persones majors, promovent la seua participació. Es duran a terme tallers amb l’alumnat de primària i es col·locaran urnes en centres educatius i en el Centre Social per a facilitar la votació.

El Consell d’Infància i Adolescència (CLIA) i el Consell del Major col·laboraran per escollir les propostes que seran executades amb el pressupost assignat, fomentant així els projectes intergeneracionals i la implicació de la comunitat en la millora de Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *