Esports

Dénia celebrarà el seu “II Dia de la Pilota Valenciana”

Les partides es disputaran el diumenge des de primera hora del matí al carrer Quevedo
Celebrant el Dia de la Pilota a Dénia / CP Dénia

Des de la regidoria d’esports dianense que dirigix l’edil, Valen Alcalá es continua apostant per prestar el màxim suport a l’esport de la Pilota Valenciana.

Un botó de mostra que té l’esport autòcton valencià és la celebració este pròxim diumenge de l’II Dia de la Pilota de Dénia. Un esdeveniment que servix com a obertura als actes programats amb motiu de la celebració del 9 d’octubre a la ciutat.

La pilota valenciana va nàixer en ple carrer i és per això que tornarà a aquest escenari. El carrer Quevedo en ple centre del nucli urbà acollirà des de les 9 del matí partides, les primeres d’elles en la modalitat de raspall, en la qual els protagonistes seran jugadors de l’Escola Municipal de Pilota Dénia. A les 11 començarà la partida en la modalitat de Llargues.

A més, el Club de Pilota Valenciana de Dénia i Caixa Popular col·laboraren en l’organització d’una partida especial el diumenge, en la qual participaren jugadors de gran trajectòria. S’enfrontaran els següents equips: equip 1, format per Cardona (Pedreguer), Adrià Sala (Murla), Germán (Parcent) i Juanvi (Dénia); i l’equip 2, format per Feliu (Dénia), Félix I (Dénia), Félix II (Dénia) i Àlex (Dénia).

Cartell | Ayto Dénia

Segons paraules de Valen Alcalà, regidor d’Esports: “Aquesta partida de “raspall” és especialment destacable. I pel que fa a la modalitat de “llargues”, fa 40 anys que no és jugava a la ciutat, per la qual cosa esta trobada serà un esdeveniment esportiu molt rellevant”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *