Esports

Debut liguero del CB Ifach Calpe ante lo CBI Elche

El club calpí ultima la seua preparació de cara al inicie de lliga en Primera Divisió
Jugador calpino durante un partido / CB Ifach Calpe

L’equip sènior masculí del CB Ifach Calpe ja té marcada en el calendari la data d’inici de la lliga de Primera Divisió en el grup B, que començarà el 13 d’octubre. Els calpins obriran la competició jugant com a visitants, enfrontant-se al CBI Elx, un rival que intentarà defendre la seua pista i no deixar-se sorprendre por els visitants.

La pretemporada del conjunt dirigit per Kike Valle ha deixat bones sensacions entre els aficionats del CB Ifach Calpe, que tenen expectatives de veure al seu equip quallar una bona temporada. En els partits preparatoris, ho equipe ha demostrat un nivell competitiu davant rivals de categories superiores, mostrant centellejos de bon joc i solidesa.

Si bé encara no compta com el seu equip a la cent per cent, l’entrenador s’ha mostrat satisfet com el treball de les seues jugadores durant la pretemporada. Els partits de preparació han servit per a provar diferents sistemes ofensius i defensius, permetent a l’equip adaptar-se i preparar-se per als reptes de la temporada.

El grup B de Primera Divisió, en el qual competix el CB Ifach Calpe, es presenta molt competitiu, com equips En este grup B de Primera Divisió al costat del CB Ifach Calpe estan els següents equips; NB Alzira, Actualia AlbubasketCB Tavernes Blanques, CB La Vila, CA Montemar, Elx X, CBC Campello, CB Elda, CB Alginet, Medmarket Benidorm, NB Alcoi, Burjassot CB i CBI Elx.   Sens dubte, una temporada plena de desafiaments i oportunitats per als calpins, que buscaran destacar i deixar la seua petjada en una lliga molt disputada.

Com ho inicie de la lliga molt a la vora, el CB Ifach Calpe està llest per a afrontar la competició i lluitar per aconseguir els seus objectius. La il·lusió i ho esforce mostrat en la pretemporada somie la base per a un equip que aspira a ser competitiu i a donar alegries a la seua afició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *