Escolta l'informació de hui, dimarts 1 d'octubre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Avanç Dénia FM 01/10/2024

L’avanç informatiu de dimarts 1 d’octubre, de les 7.45 hores de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Els titulars de hui:

Greu accident entre un camió i una moto en la CV-700, a l’altura del km.62, del terme municipal de Pego. Fins al lloc es desplaçava una unitat del SAMU i un helicòpter medicalitzat. El servicis mèdics estabilitzaven després de diverses maniobres a un home de 65 anys d’edat que presentava politraumatisme. Posteriorment el ferit era evacuat en la SAMU aèria a l’Hospital General Doctor Balmis d’Alacant.

En pàgina política, el PP de Dénia es pronuncia arran de la incorporació de 37 especialistes a l’Hospital de Dénia. En nota de premsa assenyalen que demostra que les polítiques que està implementant el govern de Carlos Mazón, van encaminades a millorar els problemes heretats del Botánic, on poques o cap van ser les accions realitzades a pal·liar el problema de la contractació de professionals sanitaris.

El Departament de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Dénia ha posat en marxa una nova edició del programa Voluntariat pel valencià, amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge i la millora de l’expressió oral en valencià, promovent la seua pràctica de manera accessible i allunyada de formats acadèmics, sense classes teòriques ni exàmens.

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha autoritzat l’Ajuntament de Calp l’execució de les obres del projecte d’urbanització per a adaptar la parcel·la municipal situada darrere de l’Escola Infantil Silene amb l’objectiu que Conselleria instal·le els mòduls provisionals del segon IES fins a la finalització de les obres definitives.

Dénia celebra el Dia internacional de les persones majors, hui 1 d’octubre, fent una crida sobre els estereotips i les idees falses sobre l’envelliment. Entre els actes, esta vesprada, homenatjar els i les dianenses majors de 100 anys.

També la Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara ha impulsat per a demà dimecres 2 d’octubre la segona edició de la jornada “Ondara amb la seua gent major”, que se celebrarà de 10 a 14 hores a Prado.

Mentres Xàbia ha organitzat una sèrie d’actes per a commemorar el 50 aniversari de la desaparició del sacerdot Antoni Llidó, durant la dictadura xilena. Els actes es prolongaran del 18 d’octubre al 25 de gener de 2025.

I Calp selecciona les tres obres finalistes del XII Certamen Nacional de Teatre Amateur “Antonio Ferrer el Carter”: “L’habitació del xiquet” que obrirà el certamen el 3 de novembre, “Quan no veus la llum”, que actuarà el 10 de novembre i “El traster” que es representarà el 17 de novembre.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *