Societat

Benitatxell inicia la 8ª edició del Taller de Memòria

Així celebren el Dia Internacional de les Persones d'Edat Avançada

Aquest dimarts, 1 d’octubre, es va iniciar el curs del ‘Taller de Memòria’ a El Poble Nou de Benitatxell, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Persones d’Edat Avançada. Aquest taller està impartit per Adrià Llobell, de Reinventa’t Projectes Educatius, i està dirigit especialment a persones majors.

Objectius del ‘Taller de Memòria’

El taller té com a objectiu exercitar la ment de les persones majors i fomentar un envelliment actiu i saludable. A més, reivindica la importància de l’educació i la formació en aquesta etapa de la vida. Això ajuda a afrontar els reptes que presenta la societat actual.

Aquesta és ja la 8a edició del ‘Taller de Memòria’. És una iniciativa consolidada que ha tingut una bona acollida en edicions anteriors. Enguany, s’ha vist un augment significatiu del nombre d’alumnes, amb un total de 15 persones inscrites.

Inauguració del curs

A la inauguració, va assistir la regidora de les Persones Majors, Isa Garrido, qui va donar la benvinguda a tots els participants. A més, va destacar la gran labor del professor Adrià Llobell. “Veo moltes cares veteranes, i això és una bona senyal, ja que significa que la gent repeteix perquè veu els progressos”, va comentar Garrido.

Encara queden places disponibles per a les persones interessades. Es poden inscriure assistint els dimarts a les 9:30 hores a la Biblioteca Municipal o acudint al Departament de Serveis Socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *