Entrevistes Primer Café

Arturo Poquet: “Volem que la Conselleria ens cedisca les competències per a poder començar a construir el centre de dia”

Arturo Poquet visita "El Primer Café" de Dénia FM per parlar de les novetats a Benissa
Arturo Poquet, alcalde de Benissa i diputat provincial de la comarca / Redacció

Aquest matí, a “El Primer Café” de Dénia FM, hem tingut com a convidat a Arturo Poquet, alcalde de Benissa i diputat provincial per la comarca. Durant l’entrevista, Poquet ha compartit la situació actual del municipi i els projectes de futur.

L’alcalde ha destacat la seva confiança en rebre pròximament la cessió de competències per a la creació del Centre de Dia, una infraestructura sociosanitària molt demandada per la població de Benissa. Poquet espera que aquesta cessió per part de la Conselleria arribe aviat per poder seguir avançant en aquest projecte.

A més, el munícipe ha parlat de les obres de la pista d’atletisme, que ja han començat i s’espera que finalitzen a principis de l’any 2025. També ha fet menció a altres qüestions d’interès com la rebaixa de l’IBI, les inversions previstes per a 2025, la implementació d’una nova taxa de fem, els pressupostos participatius i la Fira d’Associacions, projectes que busquen millorar la qualitat de vida dels veïns de Benissa i fomentar la participació ciutadana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *