Esports

El Club Bàsquet Teulada ja coneix als seus rivals de lliga

El conjunt taronja que milita en el grup D de Segona Zonal començarà la lliga el 19 octubre
Equip del CB Teulada / CB Teulada

El bàsquet valencià està llest per a donar principi a les seues competicions en este mes d’octubre, i entre elles es troba la Segona Zonal, on el Club Bàsquet Teulada competirà en el grup D. L’equip teuladi continua treballant intensament amb partits de preparació, amb l’objectiu d’arribar en el millor estat de forma possible a l’inici de la temporada, i així afrontar amb garanties els reptes d’una campanya que es presenta exigent.

Rivals en lliga

Enguany, el combinat taronja del CB Teulada comptarà amb un únic rival comarcal en el seu grup, el CB El Verger, en un context en el qual s’enfrontaran a equips que són filials de clubs de gran nivell i potencial. La Segona Zonal promet ser una competició desafiadora, amb equips de gran qualitat, i el Teulada haurà de mesurar-se davant l’UPB Gandia Negre, Soul Bàsquet Guadassuar, CB Almussafes, CBM Alberic, Aquasol CB La Font, CB Benigànim, CB Tavernes, CB AnnaCB Carlet.

El cos tècnic del CB Teulada està aprofitant al màxim estos partits amistosos per a ajustar les tàctiques, avaluar la condició física dels jugadors i consolidar el treball col·lectiu que els portarà a competir al millor nivell possible. L’equip espera ser competitiu i poder lluitar per bones posicions, malgrat que la complexitat d’un grup on hi ha rivals amb experiència i estructures sòlides.

Amb l’inici de la lliga molt a la vora, la il·lusió a Teulada és palpable. L’equip, fidel al seu esperit combatiu i al suport de la seua afició, buscarà donar la sorpresa i ser un dels protagonistes d’esta Segona Zonal. A mesura que s’acosta l’arrancada de la competició, les expectatives creixen, i el CB Teulada està decidit a demostrar que està preparat per a qualsevol desafiament que es presente en esta apassionant temporada de bàsquet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *