Escolta l'informació de hui, dimecres 2 d'octubre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Avanç Dénia FM 02/10/2024

L’avanç informatiu de dimecres 2 d’octubre, de les 7.45 hores de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Els titulars de hui:

Hui, 2 d’octubre se celebra el dia dels Sants Ángeles Custodios, patrons de la Policia Nacional. I com sol ser habitual, la Comissaria de la Policia Nacional de Dénia commemora esta data amb diversos actes. El primer, la missa en honor als caiguts en acte de servici i en honor al patró, este matí, a l’Església de Sant Antoni. I al migdia, l’acte principal amb lliurament de condecoracions al mèrit policial i diplomes corporatius de reconeixement en l’Estació Marítima de Balearia.

També la Policia Local de Xàbia celebra hui el seu acte institucional, este matí, amb motiu dels Àngels Custodis.

I si ahir ens visitava en el primer café l’Inspector Cap- Cap de la Policia Nacional de Dénia, Carlos Nieto, hui tindrà un tint més polític, perquè rebem a l’alcalde de Benissa, Arturo Poquet, amb qui repassarem diferents assumptes de l’agenda polític-municipal.

Fins al 31 d’octubre de 2024 estarà obert el termini perquè la ciutadania present les seues propostes de millora de la ciutat que executarà l’Ajuntament de Dénia amb els 400.000 euros que destina a esta partida de pressupostos participatius.

La regidoria d’Igualtat i Diversitat de Dénia ha organitzat, per al 12 d’octubre, el ‘Diva Dénia Music Pride’. La “festa de la diversitat, igualitària i inclusiva” que tindrà com a “segell diferenciador la música de les grans dives dels anys 70, 80 i 90”. Este festival se celebrarà des de les 17 fins a les 22 hores, en La Glorieta.

L’Àrea Tècnica Municipal de l’Ajuntament d’Ondara ha realitzat una valoració, passats els primers sis mesos de la posada en marxa dels mecanismes per a millorar els processos de concessió i de control de llicències d’obra nova i de reformes, així com de seguiment de les obres que s’executen en el terme municipal. S’han realitzat un total de 120 inspeccions; de les quals s’han constatat 65 actuacions referides com a infraccions.

Més a Ondara, que instal·lara il·luminació decorativa a l’Ajuntament per a commemorar efemèrides destacades. Es tracta d’un dels projectes triats per la ciutadania dins dels Pressupostos Participatius 2023.

El 10 d’octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental, amb este motiu la regidoria de Benestar Social ha organitzat diverses activitats sota el lema “Calp, amb la salut mental”. Amb esta campanya es pretén donar visibilitat i prendre consciència de l’important que és cuidar la nostra salut mental i conéixer els recursos que existixen en el municipi.

I a Teulada, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 20.000 euros per a secundar ‘Alere Dolia’, una trobada que aposta per la qualitat i per la importància de preservar el valor del patrimoni cultural i natural a través de la gastronomia i l’enoturismo.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *