Política

L’Ajuntament d’Ondara llança l’aplicació mòbil ‘Ondara Digital’

Pretenen millorar la gestió d'incidències i serveis municipals
Captura de l'imatge de la nova app 'Ondara Digital' / Google Play Store

L’Ajuntament d’Ondara ha posat a disposició de la ciutadania la nova app ‘Ondara Digital’. Aquesta aplicació ja està disponible per a dispositius Android i iOS. L’objectiu és millorar l’experiència dels ciutadans amb els serveis digitals del municipi.

Amb aquesta nova eina, es pretén facilitar l’accés a diversos serveis de l’administració local. A més, ajuda a fer l’administració digital més accessible i eficient.

Funcions destacades de l’aplicació mòbil ‘Ondara Digital’

Entre les principals funcions que trobaran els usuaris a l’aplicaciò, hi ha la possibilitat de reportar incidències i suggeriments en temps real. Així mateix, inclou un xat directe amb l’Ajuntament per a resoldre dubtes o problemes de manera immediata.

A més, l’aplicació permet la comunicació de casos de violència masclista, el registre d’animals, la recepció d’alertes per pèrdua, i la consulta d’esdeveniments municipals. També ofereix accés a la seu electrònica, la ràdio local, les xarxes socials, i atenció telefònica directa.

Finançament i objectiu de la plataforma

Aquest projecte ha sigut finançat amb fons de la Diputació d’Alacant i els Fons Next Generation de la Unió Europea. El cost total de la plataforma APP ha sigut de 33.500 euros, incloent l’IVA. La plataforma s’emmarca dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, destinat a la modernització de les administracions locals.

L’aplicació ‘Ondara Digital’ té com a objectiu millorar l’accessibilitat dels serveis públics digitals als ciutadans i empreses del municipi. Amb aquesta eina, l’Ajuntament busca reduir la bretxa digital i oferir serveis públics més accessibles i eficients.

La nova aplicació permet als ciutadans d’Ondara accedir a notícies, alertes i punts d’interés del municipi, millorant la comunicació i la participació ciutadana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *