Esports

Pau Jagersma brilla al Criterium Autonòmic d’atletisme

Els atletes de l'EMA Dénia - CA Baleària Diànium destaquen amb grans resultats en la competició de València
Pau al costat de la seua entrenadora Aina / CA Baleària Diànium

València va acollir el Criterium Autonòmic de selecció Sub16, un esdeveniment clau per determinar els atletes que formaran part de la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques, que tindrà lloc els pròxims dies 5 i 6 d’octubre a Tudela. En aquesta competició, els campions de cadascuna de les proves serien seleccionats per representar la Comunitat Valenciana. L’EMA Dénia – CA Baleària Diànium va comptar amb la participació de quatre atletes que van demostrar el seu alt nivell competitiu.

Pau Jagersma va aconseguir la primera posició en la prova de llançament de pes, amb un millor llançament de 12.62 metres. Amb aquest resultat, Pau ha confirmat la seua classificació per al Campionat d’Espanya, on representarà la selecció valenciana Sub16 en llançament de pes. Una gran fita per a l’atleta, que lluitarà a Tudela per sumar el màxim de punts possibles per al combinat autonòmic.

Atletes del CA Baleària Diànium en Valéncia | CA Baleària Diànium

D’altra banda, Eddy Martínez també va tenir una gran actuació en el llançament de disc, aconseguint la segona posició amb un llançament de 41.70 metres. Tot i quedar-se a les portes de la selecció, Eddy va demostrar el seu potencial en una prova molt disputada, mantenint-se entre els millors fins al final.

En la prova dels 3000 metres llisos, Joan Buigues i Ricard Pérez van competir a gran nivell. Joan va obtenir la segona posició amb una marca de 9:45.59, quedant molt a prop del primer classificat, mentre que Ricard va acabar en la sisena posició amb un temps de 10:10.31. La carrera va ser molt tàctica, amb un ritme inicial calmat que va donar pas a un final intens, on Joan va lluitar fins al darrer metre.

Els quatre atletes de l’EMA Dénia – CA Baleària Diànium van fer una actuació excel·lent, tenint en compte les altures de la temporada, demostrant el seu treball i compromís amb l’atletisme.

Pau Jagersma viatjarà fins a Tudela per formar part de la selecció valenciana, amb l’objectiu de fer un bon paper al Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques i continuar deixant el nom de l’esport dianense ben alt.

4o

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *