Esports

Última setmana d’amistosos abans de l’inici oficial per als equips del Dénia BC

Els equips del club ultimen la seua preparació per a l'arrancada de les competicions oficials a l'octubre
Juan Luis Pérez amb el seu equip sènior femení / Dénia BC

Els equips masculins Júnior i Sènior del Dénia Bàsquet afronten la seua última setmana de partits amistosos abans que les seues competicions oficials donen principi el pròxim cap de setmana. Este és el moment crucial per a ajustar detalls i arribar en la millor forma possible a l’inici de la temporada.

En esta ocasió, el Sènior Masculí Tercera FEB ha decidit no disputar cap partit de preparació, optant per reservar forces per a l’arrancada de la competició nacional, que tindrà lloc el dissabte 12 d’octubre a les 19.30 hores en el pavelló de Joan Fuster, on es mesuraran al CB Jorge Juan Novelda. Tot el treball realitzat durant la pretemporada tindrà la seua primera gran prova en este enfrontament.

Per part seua, les sèniors, reforçades amb les jugadores del Júnior, jugaran un amistós el dissabte a Xàbia, mentre que el Sènior Masculí Zonal també es desplaçarà a esta localitat per a tancar la seua pretemporada en el pavelló Miguel Buigues. Este serà el seu últim assaig abans de l’inici de la lliga dissabte que ve 12 d’octubre, quan rebran al CB Ifach Calpe en el pavelló de Joan Fuster a les 17 hores.

Partits per a equips de l’Escola

A més, els equips de l’Escola continuaran amb la seua preparació enfrontant-se a rivals de Xàbia, Pedreguer, Gandia i Alacant durant el cap de setmana. Esta sèrie de partits els permetrà continuar afinant el seu joc de cara a l’inici de les seues respectives competicions, les quals estan a punt de començar.

Els cadets, infantils i alevins arrancaran les seues lligues el cap de setmana del 20 d’octubre, mentre que els benjamins ho faran una setmana més tard. Únicament queda per determinar la data d’inici de la Lliga Comarcal, la qual completarà el calendari competitiu per a totes les categories.

Amb la pretemporada arribant a la seua fi, els equips del club estan llestos per a afrontar els seus respectius desafiaments amb il·lusió i determinació, amb l’objectiu de donar el millor de si mateixos i aconseguir grans resultats al llarg de la campanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *