Escolta l'informació de hui, dijous 3 d'octubre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Informatiu Dénia FM 03/10/2024

Tota la informació de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Pots escoltar en directe l’Informatiu de dilluns a divendres a les 13.30 hores.

Els titulars de hui, dijous 3 d’octubre del 2024, són els següents:

El Comité d’Empresa del Departament de Salut de Dénia convoca concentració de treballadors, el 10 d’octubre, a portes de l’hospital i dels centres de salut de la comarca, per a exigir a la Conselleria l’aplicació de l’II conveni col·lectiu, guanyat per sentència i firmat a l’agost de 2022, i la pujada salarial del 2% realitzada als empleats públics en 2024.

La Confraria de Pescadors de Dénia, en col·laboració amb el col·legi Pou de la Muntanya, durà a terme una sèrie d’activitats educatives, dirigides als estudiants d’este centre, amb l’obejtivo de fomentar el coneixement sobre el sector pesquer. Es realitzaran visites guiades al port pesquer, xarrades i tallers amb especialistes, i degustacions de productes locals.

Calp ha registrat un descens en el nombre de delictes entorn a un 10% en els mesos de juliol, agost i setembre, respecte al mateix període de l’any passat. El regidor de Seguretat Ciutadana, Guillermo Sendra posa de manifest la importància d’eixe descens de la criminalitat, durant els mesos d’estiu, quan la població aconseguix prop de les 180.000 persones.

A Ondara, 25 penyes participaven en la reunió de valoració post festes de Sant Jaume. En la mateixa es convidava a presentar possibles millores a l’ordenança reguladora d’estos festejos populars. Entre les propostes presentades, i a valorar, es troba la modificació de l’ordenança, bonificacions a la taxa per la instal·lació de timbes en la via pública i limitacions del preu de la taxa.

Amb motiu de la celebració del ‘9 d’octubre’, dia de la Comunitat Valenciana, Teulada Moraira presenta una variada programació tant cultural com d’oci preparada i pensada per a tots els públics. Hi haurà tallers infantils, desfilades i espectacles i l’acte institucional, en la plaça de l’Ajuntament amb la lectura del manifest per part de l’alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *