Societat

Pego celebra la XV edició de les Jornades Gastronòmiques d’Arròs Bomba i Bombó

Es celebraran del 19 al 27 d'octubre amb la participació de 14 restaurants

Del 19 al 27 d’octubre, Pego celebrarà la XV edició de les Jornades Gastronòmiques d’Arròs Bomba i Bombó. Aquest esdeveniment ja s’ha consolidat com una tradició que atrau tant veïns com visitants.

Aquesta iniciativa està organitzada per la Regidoria de Comerç, Promoció Econòmica i Creama de l’Ajuntament de Pego. Segons Raúl Tamarit, regidor de Comerç, “les jornades ofereixen una experiència gastronòmica única, amb productes frescos i de proximitat”.

14 restaurants participants, units per l’arròs bomba i bombó

Un total de 14 locals participen en aquesta edició de les Jornades Gastronòmiques d’Arròs Bomba i Bombó de Pego. Entre ells, Restaurant Rafel de Pego, L’om, El Moss, i Tot Cuina.

Els cuiners oferiran plats amb productes típics de la zona, com la taronja i la carabassa. A més, cada local comptarà amb menús especials de diferents arrossos cada dia.

Per exemple, L’om proposa un arròs a banda de vaca madurada. Per altra banda, Rafel destaca el seu arròs de boletus, ànec i castanyes, mentre que Tot Cuina presenta un risotto de bolets i ànec.

Es recomana reservar amb antelació, per garantir una millor experiència. A cada restaurant, es podrà fer la reserva per telèfon, i s’especificarà el preu de cada menú. A més, com a detall, els clients seran obsequiats amb una cullera de fusta, símbol d’aquestes jornades.

Finalment, els menús de cada local es podran consultar en un fullet físic disponible a Pego, així com en les pàgines web i xarxes socials de l’Ajuntament i els restaurants participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *